Hvad skal jeg gøre af mig selv?

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre af mig selv?

forumspørgsmål af
Denforvirrede
23 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Mit hjerte kan ikke finde ud af, hvad jeg skal, jeg er forvirret og kan ikke finde ud af mig selv og tage en beslutning omkring noget der er så afgørende for mig.
Jeg står i den situation at jeg på nuværende tidspunkt er flyttet tilbage til min hjemby i udkantsdanmark efter at have været i praktik i en stor og spændende virksomhed, har jeg fået en fuldtidsstilling ved en virksomhed som jeg har det rigtig godt ved (men her er jeg ikke længe da jeg har fundet ud af hvad jeg vil arbejdsmæssigt og starter igen på et elevforløb der vil tage 4 år).
Min familie bor i byen, søster, bedsteforældre og forældre. Mine nærmeste veninder som jeg elsker mere end noget andet bor her og alle jeg kender er her. men jeg er single og byen er ikke stor. Jeg er bange for, at jeg skal ende alene og vil ikke ende sådan, jeg er en sucker for kærlighed og elsker at være sammen med potentielle fyre der kan få mig til at følge noget helt specielt.
Jeg går nu med forskellige tanker om, hvad der skal ske med mig, skal jeg flytte tilbage til den by jeg studerede i, hvor jeg da også har mange venner (ikke tætte længere da det jo er over 1 år siden jeg flyttede fra byen) her er mulighederne mange, det er en stor pulserende by og der er mange andre unge singler som jeg selv, eller skal jeg blive boende i den by hvor jeg har alle mine veninder, familie og tryghed (lige nu) og håbe at jeg finder kærligheden her, selvom det ser meget uoverskueligt ud? Byen er vitterligt en udkantsby der bor 8000 mennesker i byen, jeg føler alle omkring mig er gift eller får børn. Jeg bliver presset af min omgangskreds fordi de har andre normer og formål, jeg vil bare leve livet og have det sjovt, jeg er trods alt kun 24 år gammel. Men jeg elsker jo også dem jeg omgåes, og jeg husker hvor ensom jeg sad på værelset ofte i storbyen, men alligevel var mulighederne flere og jeg kunne komme på flere dates.

Forstår du mig, eller lyder jeg lige så forvirret som jeg er?

2854

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program