Selvmordstanker

forumspørgsmål

Selvmordstanker

forumspørgsmål af
anonym
14 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Mit liv er pisse hårdt, og jeg ved ikke hvordan jeg kan ændre det...
Jeg er tilknyttet psykiatrisk afdeling, men dog med intet held. Mit liv er ikke værd at leve. Gider ikke. Det er spild af tid både for mig og for min familie og venner.

Jeg har prøvet overdosis af panodiler og sovepiller, men det hjalp ikke.

Vil gerne have en stille og rolig død. Nogle der sidder inde med en ide? Hvor burde jeg gøre det, hvornår og hvordan.

På forhånd, tak.

Kommentarer

Ved du sikkert har hørt dette utallige gange, men prøv at tænke på hvad der ville ske efter du havde dræbt sig selv. Fx. Ville din mor måske finde dig helt livløs, og hun ville bryde fuldstændig sammen, dette øjeblik ville hun aldrig kunne glemme og hun vil have mareridt om det resten af sit liv. Derefter vil hun muligvis være nød til at kalde på eller ringe til din far for at give ham den værst tænkelige besked en forældre kunne få. For denne dag vil de begge være helt nye mennesker og deres liv ville være forandret 100 procent til det værste de kunne forstille sig.
De ville aldrig komme sig over dig, selv 10 år for nu ville din mor kunne bryde sammen og bebrejde sig selv for at du tog dit liv, og hun intet gjorde.
Derudover ville dine venner også få den frygtede besked og bryde sammen, og selvom du måske ikke tror det nu, vil der altid være en veninde du betyder mere for en du selv tror, fordi hun muligvis ikke viser det. Hun ville gå fuldstændig ned og berejde sig selv for ikke at vise hvor betydningsfuld og vigtig du var, hun ville højst sandsynligt få en depression og hvem ved om hun vælger den samme udvej, og udsætter sin familie for det samme.

Ved det kan lyde hårdt, men pointen er at selv om du ikke føler du kan klare mere, er du nød til at kæmpe for både din egen skyld, men også for ikke at ødelægge dine nærmestes liv. Nogle gange må man sætte sine egne prioriteter til side, for andres skyld.

340

nu det ikke selvmord
men lad mig fortælle dig noget jeg vil ønske jeg have min mor hver dag os de dage hvor man hader hende mest om vent din mor vil aldrig have dig at skændes med dig at gi et kram høre dig grine og græde din mor fik dig af kærlighed og hun ønsker ikke du forlader hende første det skal være omvent jeg prøver at sige du får det ikke bedre for dit liv slutter men ind i lagt ind bag ved der har du viljleog styrke jeg bare et barn ja men jeg har netop prøve psyk og selvmord jeg sidt rundt fra børnehjem til plejfamilie osv men helt seiøst ikke så ønsker min mor at se mig vokse op og få etgodt liv og det ønsker dine forældre os du skal og er det hele lort så find et sted at skri jeg brugt cyberhus meget de ligeglad om du skriver 2 gang eller 50 gange de vil lytte til dig og de lytter 100% eller et andet sted bare du tryg og så sender jeg lige et kram for det har alle nogen gange brug for

302

Jeg ved, at det kan være så mega fuck!ng svært. Men hold ud. Jeg ved du tror, at alt er nytteløst, men... Det ville ikke være bedre hvis du forsvandt fra verden. Tro mig. Jeg havde også en periode hvor jeg havde lyst til at synke i jorden, eller begrave mig selv levende, for jeg troede ikke jeg var elsket. Men når man mindst venter det, kommer det. Pludselig, kommer kærligheden bare til én, også kan du mærke, hvorfor at du skulle være sej, og holde ud.

Døden er ikke den bedste udvej. Din mor og din far, giver måske ikke udtryk for at de elsker dig, men tro mig, det gør de. Hvis du en nat, stak in kniv i maven, og tog dit eget liv, ville dine forældre ALDRIG kunne tænke sig selv. Jeg er stensikker. For jeg sidder og er gravid LIGE NU (3 dage tilbage til fødslen) og jeg ville græde mig selv i søvn hver nat, hvis min søn en dag tog sit eget liv. Dine forældre elsker dig, og du er grunden til at de smiler ind i mellem. Du er deres alt og et. Hvis du tog dit eget liv, en dag, ville de måske gøre det samme, for du er en del af dem. De har skabt dig. For dem, er du det smukkeste sødeste og allerbedste der er sket.

Og dine veninder elsker dig jo også. Ja, måske kommer i op at skændes ind i mellem, men de ville ikke kunne være tanken om at du er væk. De ville måske begynde at tro, at det var deres skyld. De prøver deres allerbedste at være gode veninder, og de elsker dig 3000. Hvis du en dag gik under jorden, ville de hver evig eneste dag, komme i skole med tanken om, at du aldrig ville komme i skole igen. De ville aldrig se dit søde ansigt igen. Så ville de måske også føle at hele livet er håbløst, og -hvem ved - måske ville de også tage livet fra dem. Du er her, fordi du har fortjent det, og det er ikke meningen at du skal slå dig selv ihjel. Det er det bare ikke. Hvis du vil have en idé til hvordan du IKKE ender med at slå dig selv ihjel så kommer den her:

Tegn et hjerte, sommerfugl, blomst (et eller andet du kan lide) på dit bryst og skriv "jeg er god nok" indeni - du kan eventuelt også skrive en persons navn, som betyder meget for dig - hvis du ender med at begå selvmord eller skade dig selv, så har du svigtet personen som der står indeni hjertet, sommerfuglen, blomsten osv. 

Håber du har forstået at livet er værd at leve! Kh Carli •3•

44

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program