Hvad fanden er det for noget?

forumspørgsmål

Hvad fanden er det for noget?

forumspørgsmål af
Kamilla
18 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

For det første, så har I et eller andet problem med "Hemmeligheder" For laaaaaang tid siden skrev jeg en, og den er aldrig blevet lagt op. Nok om det, det er faktisk dette jeg vil diskutere med jer: "Livet er lagt foran en, der er intet at gøre Det var guds vilje at Hitler skulle dræbe jøder Det er også guds vilje er også at du skal lide og dø. Af Dreng 17 år" I skal manuelt godkende Hemmeligheder, ikke? Hvad fanden er det for noget at godkende? Jeg undskylder mit sprogbrug, men helt ærligt - dette er dybt forstyrrende" Jeg synes VIRKELIG I burde overveje at ikke alle Hemmeligheder skal offentliggøres - det dér er sygt. Get a grib.

Kommentarer

Hej Anonym

Det er rigtigt at vi godkender og udgiver hemmelighederne. Det gør vi primært fordi der ind imellem kommer rigtig mange hemmeligheder hvor der eksempelvis "bare" står Min pik er stor. Det kan selvfølgelig være lige så god en hemmelighed som alle andre, men hvis der kommer 15-20 hemmeligheder af den slags indenfor  1 times tid (hvilket der gør ind i mellem) så ødelægger det lidt idéen med at man hurtigt kan læse mange forskellige hemmeligheder igennem. 

Jeg kan se i vores system at der ikke ligger hemmeligheder som ikke er udgivet, så jeg ved ikke hvad der kan være gået galt med den hemmelighed du har prøvet at oprette. Mit bedste bud er at du prøver igen. 

I forhold til den hemmelighed fra drengen på 17, så er det ikke et indlæg der bryder med vores retninglinjer, og derfor får det lov til at blive stående. 

Havde der stået i indlægget at den unge synes det var godt at Hitler slog jøder ihjel ville vi selvfølgelig have slettet det. Men vi læser nærmere hemmeligheden som et udtryk for at "forfatteren" giver udtryk for at man ikke selv har kontrol over noget og at alt hvad der sker i livet allerede er bestemt. 
Det kan man selvfølgelig være både enig og uenig i men det er som nævnt ikke en holdning eller en udtalelse der strider imod vores regler. 

Mange hilsner
Niels-Christian

768

Meget speciel. Kan forstå du undre dig men også at det ikke er forkert at skrive.

704

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program