Vild med yngre dreng

forumspørgsmål

Vild med yngre dreng

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Jeg går i 8. Klasse. Jeg går på en klub hvor der er mange forskellige aldre. Vi laver fælles aktiviteter på krylds og tværs af aldre. Der er den her dreng som ofte er med til de aktiviteter jeg er med til. Har er virkelig sød og virker også ret moden. Vi har ikke haft en privat samtale, men mere bare sådan i en gruppe. Problemet er at han går i 5. Klasse. Alle mine veninder er i forvejen meget optaget af at deres kommende kæreste skal være ældre end dem. Jeg ved de ikke bestemmer hvem jeg skal være sammen med men jeg kan sagtens forestille mig hvad de andre vil tænke, hvis vi blev noget eller at jeg bare fortalte dem om ham. I forvejen er er jeg en af de eneste der går på klubben ud over en af mine veninder, hvilket jeg også nogen gange kan blive pinlig over. Min lillesøster går i 4. Klasse så han er jo nærmest på alder med hende. hvad syntes i jeg skal gøre og hvad syntes I i det hele taget om aldersforskellen?

Kommentarer

Altså, så længe i ikke har sex så tror jeg aldersforskellen er lidt ligemeget. Hvis du kan lide en dreng fra 5 klasse, mens du går i 8 så gør da det. Du har magten over dit eget liv, det kan ingen ændre på. 

Håber mit svar kunne bruges.

71

ja

 

 

56

Du har nok ret i at det er problematisk, i alt fald med hensyn til de andre. en pige fra min klasse kom kort sammen med en dreng der var et år yngre og det lo de andre en del af. Hun lod sig påvirke af det og slog op med ham. Problemet er jo at det mest almindelige er at piger stiler efter kærester der er et par år ældre fordi det også passer bedst modenhedsmæssigt. Jeg synes nu man skal følge sit hjerte. Problemet er nok størst mht sex. Du får jo nok snart lyst og det er han jo nok slet ikke klar til. Ved ikke om I kan finde en eller anden ordning så det kan la sig gøre. Held og lykke med det hele.

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program