aldersforskel

forumspørgsmål

aldersforskel

forumspørgsmål af
Pudzemyte
15 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Okay så, jeg er blevet forelsket i en dreng. Jeg har aldrig mødt ham, men vi facetimer tit. Jeg synes selv at det er lidt mærkeligt jeg har fået følelser for en over nettet, men sket er sket Ig. Vi mødtes på snapchat, og har udvekslet sociale medier og numre. Vi vil begge to rigtig gerne hinanden. Vi har snakket sammen i over et år, hvilket er ret lang tid synes jeg selv. Vi er ikke kærester, da vi begge gerne vil møde hinanden først, og se om det fungere (Tænker det er meget anderledes i virkeligheden end over en skærm)

Det er noget tid siden at vi begyndte at flirte, og jeg tror egentligt ikke at det var meningen vi skulle ''blive til noget'' But here we are. Det var mest sådan for sjov vi flirtede, og vi skrev meget sjældent. Derfor snakkede vi aldrig rigtig om sådan personlige ting (hvor vi er fra, alder ect ect, (også fordi det kan være farligt på nettet yk) Det skal lige sige at vi havde vist vores ansigter da vi begyndte at skrive sammen. Anyways, vi blev bare ved med at flirte, og pludselig havde vi følelser for hinanden (Vi er altså ikke sådan nogen mærkelig onlinedaters btw) Dvs at vi ik rigtig vidste noget om hinanden inden vi fik følelser for hinanden. Efter noget tid begyndte vi at skrive om sådan flere personlige ting, og jeg fandt ud af at han er 19. Jeg må være ærlig at sige at jeg var meget overrasket. Jeg begyndte at blive bekymret fordi der er like 4 år imellem os, og det er måske ikke så godt da jeg kun lige er blevet buksemyndig.

Den her dreng er så kærlig, og jeg er så glad for ham. Udover det ved jeg at jeg kan stole 100% på ham. Fortæller ham om legit alt. Han ved hvad der er rigtigt og forkert, og vil defor ikke presse mig til noget da jeg er så ung. Han sagde at han har fuld forståelse for hvis jeg ikke vil ham længere da han er så ''gammel'' Men jeg kan virkelig godt lide ham. Det er derfor det er så svært. Tbh så havde jeg nok ikke skrevet/flirtet med ham hvis jeg vidste hvor gammel han var fra start af. Damn jeg ved godt at det her bliver virkelig langt, men jeg føler at det er vigtig at fortælle mest muligt, da I bedre ville kunne sætte jer i min situation på den måde.

Så mit spørgsmål er om det er forkert at en 15 årig og en på 19 er sammen. Hvis jeg ikke selv kendte historien bag havde jeg nok sagt at det var no-go.

Hvad skal man gøre i sådan en situation? (jeg har allerede snakket med mine veninder om det. de synes det er mærkeligt, men de forstår på samme tid godt at det er svært for mig) Jeg kan godt forstå hvis i synes det er mærkeligt, og forkert, og det forstår jeg godt. Like frl. Men jeg er dybt forelsket i ham. Så jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Og jeg tør ikke engang at tænke på hvad mine forældre kommer til at sige.

Tror btw også at det er meget mærkeligt for ham at være forelsket i så ung en pige.

Kh en meget bekymret pige :)

Kommentarer

Hej,

Jeg ser overhovedet ikke noget problem i at du er sammen med en på 19. Kender flere andre der har haft gode og lange forhold med en lignende aldersforskel. Alder er kun et tal. Du bekymrer dig alt for meget. Bare spring ud i det 😃

96

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program