Vil være muslim

forumspørgsmål

Vil være muslim

forumspørgsmål af
Amina
13 år
Oprettet 1 år 6 måneder siden

Hej allesammen. 

Jeg tror på islam men er ikke muslim. Jeg har læst om islam og jeg har læst noget af koranen. Når jeg ber så ber jeg til Allah swt. Men min mor... hun er problemet.. hun vil blive rigtig rigtig rigtig sur på mig hvis jeg sagde at jeg ville være muslim. Min far er selv konveteret og jeg vil så gerne også. Men min mor er problemet og hun vil blive sygt sur og mega skuffet. Hvad gør jeg??

Kommentarer

Jeg er en dreng og jeg blev muslim da jeg var 12 år, fordi min mor og far blev muslim. Jeg synes du skal snakke med din far, og i kan prøve at gå hen i moskéen sammen. Det kan godt være at din mor bliver sur og ked af det, men hun skal nok blive glad igen, for du er jo hendes datter. Vi har også religionsfrihed i Danmark, og du skal nok blive glad for at være muslim. Må allah være med dig.

25

Hey! 

Det lyder som om du allerede har undersøgt Islam lidt. Det er fedt du har gjort det, og perosnligt synes jeg alle bør undersøge hvad de tror på og de forskellige religioner inden man udelukker alt. Du siger din mor vil blive sur, men hvorfor skulle hun gøre det? Er der en særlig grund? Alle mennesker har jo ret til at tro hvad de vil og også muslimer. Der findes jo forskellige former for Islam, både fundementalisme, Traditionalisme og Modernisme. Min mening er at ingen af dem er forkerte, du bør klart undersøge alle former og sætte dig mere ind i det hvis du synes det lyder som noget for dig. Der er jo også Islamisme som er den form for Islam vi høre mest om i medierne, den kan du jo også undersøge, ved ikke selv mega meget om den, men det er jo blandt andet den form for Islam hvor man blander IsIs in i. Mit bedste råd er at du skal da bare prøve Islam af, og hvis du bliver træt af det eller finder ud af at det ikke er noget for dig kan du jo altid skifte til den anden religion. Man skal tro på det der giver en lykke. 

Håber det hjalp lidt. 

Hilsen Magnus 

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program