Sygdom??

forumspørgsmål

Sygdom??

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Og det så anden gang jeg skriver det her, da min mobil gik ud for strøm sidst sååeh ja. Så jeg har her den sidste Yes tid skulle på toilet HELE TIDEN. Like hver gang jeg trækker bukserne op igen skal jeg på toilet igen. Så ja HELE TIDEN! Mærker dog ingen smerter eller svien nogle steder? Jeg har ellers haft massere af smerter og kramper i min nakke, højre skulder og skulderblad de sidste 3-4 måneders tid Maybe? Har også haft et formindsket og sløret syn de sidste 3 ugers tid og også prikken/stikken i min højre hånd?? Har i 9 måneders tid også haft en meget usikker balance! Er forresten blevet tjekket for diabetes og det har jeg ikke. Andre ideer end at tage til lægen? Nogle foreslag til hvad det kan være?!? Btw er en pige på 13 år.

Kommentarer

Du skal gå til læge. Hvorfor vil du ikke til læge???

94

Jeg tænker også at du må tilbage til lægen med dine symptomer.
men muligvis er nogle af dine symptomer fordi du er parnoid for at være syg og derfor ligger du mærke til hver eneste lille ting eller bilder dig selv ind at du ser dårligere.

Jeg siger ikke at det er tilfældet og derfor synes jeg helt sikkert at du skal til lægen igen, det er jo trods alt gratis :D

77

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program