Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Martine
9 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Jeg er en pige på 9 og har en kæreste der også er 9 altså han er smask forelsket i mig selvom vi er kærester han vil gerne det der sex der, han vil det konstant bare for sjov! Han spørg mig hele tiden: "kom nu... Vil du ik' nok, bare for sjov" jeg har sagt nej men han bliver ved med at spørge

Kommentarer

DET LYDER IKE SOM OM DU 9 MEN ÆLDRE DU SKRIVE BEDRE IND MIG OG JEG FYLDER KUN 10
JEG SYNS SEX ER ULÆKKE NU OG KLAMT
DU SKRIVE SOM EN DER ER 12 ÅR OG ÆLDRE

74

Du skal bare sige ham i mod og hvis han ikke acceptere det så er han desværre ikke noget for dig. Du skal ikke tvinges. Men jeg er enig med Adrian. Du lyder ikke som 9. Sex er ikke ulækkert det er en del af at være kæreste og forelsket. Men mit forslag vent til i er ca 15 hvor du har din mens så du faktisk er klar til det.

73

Man behøver ikke nødvendigvis at være klar til sex når man er 15 år, det var jeg for eksempel ikke selvom jeg havde en kæreste da jeg var 15.

Jeg synes det er godt at du siger fra, jeg forstår godt at det er irreterende at han hele tiden spørger når du har sagt fra. Jeg synes du skal sige fra meget seriøst neste gang og fortælle ham at du ikke vil have at han spørger dig mere.

Jeg håber at han lærer at respektere dig og, at i kan have det sjovt sammen.

og til de andre der siger du skriver somom du er 12 eller over er bare godt, du er moden fordi du tænker på dig selv og dine følelser og det er vigtigt at have sig selv med når man har en kæreste. Mange mennesker misforstår moden og tror det handler om at være klar til alle de spænende voksenting som sex og alkohol men det er faktisk omvendt. Man er moden når man kan lytte til sig selv og stå op for sig selv og sige fra.

59

Jeg gir alså min stemme til at det en der ældre der skriver det her jeg har en lillebror på 9 og en lillebror på 10 og en lillesøster på 11 den mindste staver sært ikke så godt og ham på 10 har os lidt fejl har selv men jeg ordblind men hende på 11 er først nu begyndt og snakke sex men hun har ikke tænkt sig at prøve. Og de 2 mindre syntes det sjovt og hør om men de syntes det mega ulækker ham på 10 skal ha om det eftersommerferien ingen 3 klasser har om sex i nu de ord sprog ligger bedre ind min lillesøster på 11 vil skyde dig til og være 11 og op ingen 9 årig skriver så godt

69

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program