Er jeg bare en giga fiasko ?

forumspørgsmål

Er jeg bare en giga fiasko ?

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Hej Cyberhus :D..

Såå' jeg fylder 21 inden længe, og føler ikke rigtigt at jeg opnår en skid i livet..

Siden jeg kom ud af 9.klasse med manglende eksamener.
Gik jeg som 16årig på trods, igang med grundforløbet til min drømme uddannelse som dyrepasser, der var min store drøm at arbejde med siden jeg var en helt lille knægt der gik i børnehave..

2 gange har jeg været på dette grundforløb, som virkelig er en usikker uddannelses, at ende op med en læreplads bagefter.
Som jeg nemlig aldrig fik..

Har så gået lidt på noget ''Studieforberedende VUC sidden, og har haft perioder uden at være beskæftiget med noget, den længste tid var næsten et helt år, hvor jeg så også har brugt næsten hele min børneopsparing som erstatning for den manglene indkomst...

Og idag står jeg nu som 21årig, hvor jeg hverken har prøvet at:

Have fuldført en Skole eller uddannelse..

Haft et lønnet arbejde

Have egen lejlighed eller bil, og bor stadig hjemme hos mor, som et uselvstændigt barn...

Har heller ikke fået opbygget noget godt 'socialt netværk' igennem tiden..:

Har betalt næsten 16.000.- for at få mit kørekort, som bare har samlet støv inde i skabet, i like' et år, da jeg ikke har en bil alligevel & som jeg nærmest aldrig får råd til alligevel.

Mange af alle mine ambitioner, drømme & goals, i livet & fremtiden er bare mere eller mindre gone lige nu.
Og krummer virkelig tæer når jeg tænker på fremtiden & hvor slemt det bliver når jeg er en 35-40+år, og har er eller andet skod job hvor jeg står op hver morgen og brækker mig over det, modtager en ussel løn hver måned, tager hjem i min sørgelige lejlighed på 25kvadratmeter og betaler en helvedes masse regninger for den kedelige sjat penge jeg har slidt for.
Æder noget discount mad og går i seng så jeg er klar til en ny deprimerende dag.

Føler nogle gange det er svært at se, hvad jeg ville gå glip af ude i fremtiden, hvis jeg f.eks blev kørt ned af en bil i morgen...

Kommentarer

Hejsa :D Min storebror har ADH eller sådan noget (ikke ADHD) og det gør at han har svært ved at færdiggøre uddannelser blandt andet. Diagnoser kan være rigtig dårlige da det kan blive et en dum undskyldning, men måske kunne du tage til lægen og fortælle om dit problem og så kan du måske få noget hjælp :D

252

Kære Ano

Du er ikke en fiasko.
Du skal simpelthen bare tage dig sammen kammerat. Hvis du er utilfreds med dit liv, føler dig fanget i en deprimerende tilværelse, så gør dog noget ved det! At finde ud af hvad du vil er første skridt, og så derefter gå efter det. I Danmark har vi utallige muligheder for uddannelse, så det er let at opnå. Du har stadig god tid, da du er så ung. Angående det med pengemangel og løn. Tag et ungdomsjob. Der er mange muligheder selvom du er uudannet.
Det kan virke uoverskueligt, men det er ikke uopnåeligt.
Du skal bare ind i gamet igen!

Held og lykke
Hilsen Lærke

170

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program