Sex varrighed

forumspørgsmål

Sex varrighed

forumspørgsmål af
Jan
15 år
Oprettet 1 måned 3 uger siden

Hejsa. Hvor lang tid holder i sammen med jeres partnere i sengen?

og hvad er jeres alder?

Kommentarer

Da jeg var 15 år hunne jeg kun holde 20 -30 sekunder.

Jeg er 15 og de drenge jeg har været sammen med er jævnaldrende. Jeg har også oplevet at de kun holder få sekunder. Pænt ærgerligt for lissom de er kommet på plads og man har fået gang i en god rytme så sprøjter de og så er det forbi. Men ved jo godt at drenge ikke kan gøre for det. Jeg tror dog det blir bedre når de blir lidt ældre. Har en veninde der dater en 3. g'er og hun siger at godt kan blive ved så længe at hun lige kan nå at få en orgasme. Så må måske bare vente til ens partner blir lidt ældre.

Det er helt almindeligt at drenge ikke holder særlig længe. Min kæreste kan slet ikke holde så længe at jeg kan nå at komme med. Allerhøjst et par minutter, andre gange måske et halvt minut. Men jeg har så den aftale at han skal fortsætte med fingrene på mig bagefter til jeg er kommet en eller to gange så vi klarer os på den måde.

Jeg har aldrig forstået det. Er selv en dreng på 16, jeg holder mellem 3-10 minutter, ved normal penetrations sex. Hvis jeg kan mærke jeg kommer for hurtigt, før min partner har fået sin orgasme, skifter vi position, eller jeg giver oral sex.

Min kæreste og jeg holder i cirka 3-10 minutter. Han er 16 og jeg er 15.

Det kommer meget an på hvor meget sex jeg har haft op til. Går der mere end en uge siden sidst, kommer jeg på 3 minutter, ellers går der fra 3 til 12 minutter.

Det kommer også meget an på hvor tændt jeg er, hvilket er forskelligt alt efter forspillet.

Jeg kan desværre kun holde i 15 sekunder. 

Jeg er 21 og kan holde til alt mellem 5 min og 2 timer ca

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program