Barbering

forumspørgsmål

Barbering

forumspørgsmål af
Anna
12 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Hej jeg er en pige på 12 snart 13. for nogle måneder siden begyndte jeg at få hår på mine ben og uder armene. Det værested er nok benene fordi at det har været så varm og jeg har haft lange bukser på hver dag. jeg ved ikke helt hvordan jeg skal spørge min mor om jeg må barbere mig selv, så jeg venter bare på at hun spørg mig om jeg har lyst til at barbere mig. men jeg ville bare spørge om i har nogle gode råd og om hvordan i spurgte

Kommentarer

Lille råd: Hvis du har lyst til at have shorts på, så tag shorts på.  Vi har alle hår på benene - de fleste vælger bare at fjerne dem - men nogen lader også være.

For mig, spurgte jeg min mor. Det var omkring min konfirmationsalder, og jeg havde både fået hår på benene og under armene. Jeg kan ikke huske, hvordan jeg reelt fik spurgt hende. Tror bare jeg sagde det lige ud, om hun kunne hjælpe mig med det. Din mor har selv prøvet det, da hun var omkring din alder. Tror helt sikkert, hvis du bare spørger, så vil din mor rigtig gerne hjælpe dig.

27

Personligt fik jeg min mor til at købe mig en skraber ved at pakke det lidt ind i at det var nemmere at have god hygiejne, men egentlig ville det nok være bedst hvis du sagde det som det er. Din mor vil sikkert rigtig gerne hjælpe for hun har jo også engang været på din alder og haft samme situation og kender derfor godt til det.

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program