selvskadning

forumspørgsmål

selvskadning

forumspørgsmål af
anonym
13 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

hej, jeg selvskader og har i lang tid. problemet er om jeg skal sige det til min mor, jeg er nemlig bange for hendes reaktion da hun tit overreagere over små ting. en reaktion jeg håber på fra min mor ville være ligesom min gode venindes forældre, da de fandt ud af at hun selvskadede, hun blev sendt til psykologi, det går okay for hende nu. men en jeg derimod frygter er at min mor vil begynde at råbe, tjekke mig hver aften, tag alle skarpe ting osv. 

 

(undskyld for den dårlige grammatik lol)

Kommentarer

hvis jeg var dig ville jeg starte med at fortælle en jeg stoler på som en lære det kan nok godt virke lidt overskridende men jeg lover dig det vil hjælpe

142

Har du en anden voksen du snakker godt med, eller som du tør sige det til? Fx. din lærer, en pædagog eller en anden fra din familie? Det kan være de bedre kan forstå hvad du har brug for. 

Ellers kunne du skrive et brev til din mor, hvor du fortæller hende om at du selvskader og at du har været bange for hendes reaktion. Måske kan du skrive, at du gerne vil snakke med en psykolog ligesom din veninde? 

PS. du er mega sej!

112

Har du. Tænk på at snakke med børnetelefonen
Eller head space

De gode til at hjælpe børn

I dit tilfælde kunne en snak med lms være en god start

126

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program