Uden underbukser

forumspørgsmål

Uden underbukser

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Hey... Andre der også nyder ikke at have underbukser på, spørger da jeg kun kender en kammerat og en fætter som heller ikke gør det, og som fik mig til også at prøve det, og ja var rigtig dejligt efter jeg først lige havde vænnet mig til det.

Nu har jeg næsten aldrig underbukser på, fordi det føles meget rart uden, skifter dog busker lidt oftere... Men hvad med jer ? 

Kommentarer

Jeg vil ikke selv gå uden underbukser. Føler det må være ubehageligt og uhygiejnisk hvis man kun har bukser på. Men det er bare min holdning. 

83

Hey

Jeg er en dreng på 14 år, og jeg synes også, at det er rigtig behageligt at gå uden underbukser, men har kun gjort det herhjemme, men kunne egentlig godt tænke mig at gøre det altid, men er lidt nervøs for det. Hvordan kom du til at snakke med din kammerat og fætter om det (må være fedt at have nogen at dele det med)? Og er der andre, der ved at du gør det? Og hvad gør du fx, når du skal klæde om til idræt? Og ved dine forældre det godt. Jeg er selv begyndt at sove nøgen. Det er virkelig dejligt, gør du også det?

81

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program