Perfekte pige?

forumspørgsmål

Perfekte pige?

forumspørgsmål af
Ida
15 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

Hej! :)
Jeg overvejer tit hvordan drenge tænker på piger, altså at de nu er helt slanke med mavemuskler osv, eller om de er realstiske nok? Jeg står tit foran spejlet og føler at min mave ikke er slank nok, selvom jeg hver dag får at vide at jeg er virkelig slank. Inderst inde ved jeg godt at min mave er god nok, men har altid den tanke at den skal have muskler og se tyndere ud. Mine bryster er heller ikke de største.

Jeg bliver også ret træt af at man altid får at vide at det er personligheden det går op i, for jeg er ikke sikker på at jeg har en særlig spændende personlighed...

Og sidste spørgsmål: Hvordan ser i den perfekte pige/dreng? altså både udseende og personlighed?

Kommentarer

Hej.

Jeg er personligt ligeglad om at en sød pige har lidt extra fedt på sig og/eller at du ikke selv synes, at du har så store bryster... Jeg vil bare gerne have en sød pige med en dejlig personlighed, men det er vel nok ikke alle drenge der måske tænker sådan? Tænker også tit på hvordan piger tænker om drenge og hvordan den perfekte dreng er for dem? Håber du kunne bruge min hjælp, ellers bare skriv tilbage ;D

Hilsen Andreas

529

Jeg vil bare ha en det et ligemaget hvordan de er

495

Ser ud

494

Jeg er ret så uppopulær, så på grund af det er jeg enlig blevet ret så ligeglad med udsendet, føler snart jeg ender med at skære ned på kravene til at det ovehovedet er sød pige.

Det her må være min perfekte pige, du skal dog ikke regne med at kunne matche hende :P
https://goo.gl/JR65oZ

491

Hej med dig
Du skal ikke tænke på om din mave er god nok. Mennesker er heldigvis ikke éns, og heller ikke drenge :)
Vi har mange forskellige holdninger til hvordan en pige skal være, for at hun bliver interessant. Personligt er jeg ikke til piger med en "trænet" krop og mavemuskler som du selv skriver. Én pige skal i min verden ikke have synlige mavemuskler (Kan være mig der er lidt gammeldags :D) Jeg er mere til piger med en naturlig smuk krop og/eller en der på en måde skiller sig ud fra alle de andre piger som i bund og grund ligner hinanden, men igen er det bare vigtigt at huske på, at ikke alle bliver tændt af det samme.
Den "almindelige/kedelige" personlighed kender jeg alt for godt fra mig selv. Jeg har desværre ikke mødt mange piger der så kærestepotentiale i mig, og man kan selvfølgelig ikke vide om det så er personligheden eller udseendet de vælger fra, men jeg bliver af en eller anden grund altid "friendzoned". Jeg tror og håber stadig at det i sidste ende er personligheden der vinder, og det er det man i sidste ende kommer længst med.
Der skal være en gnist og den kommer ikke udelukkende af at kigge på hinanden.
Det blev næsten en hel roman nu, men håber at du kan bruge det til noget. Hvis drengen kun går op i dit udseende eller krop, så er han heller ikke værd at samle på og ikke noget du skal bekymre dig om ;)

495

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program