Mor kysseren.

forumspørgsmål

Mor kysseren.

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 5 måneder 1 dag siden

Jeg er en ung pige på 12 år. Jeg har lige et par spørgsmål.
Hele mit liv har min mor kysset mig på munden. Jeg har set andre møder der kysser deres børn på munden, så jeg ved at det er temmeligt normalt. Men er der en aldersgrænse?
Det andet spørgsmål er at hun på et tidspunkt sagde at jeg er i den alder hvor jeg sikkert begynder at kigge efter drenge. Så hun forslog om hun ikke skulle vise mig hvordan man kysser en dreng.
Så det sagde jeg så ja til. Så gav hun mig et tungekys, og viste mig hvordan jeg også skulle putte min tunge ind i hendes mund. Så mit første tungekys var med min mor. Er det så normalt?

Kommentarer

Næ jeg ser ikke nogen aldersgrænse for hvor længe man kysser med sine forældre, det er op til en selv. Hvis du synes at det var okay at du og din mor gav hinanden et tungekys er det ok men hvis du ikke synes det var ok skal du sige fra.

24

Jeg har ikke noget imod at kysse med min mor.
Men spørgsmålet var, er det normalt at tungekysse med sin mor?

33

Jeg har ikke hørt andre tungekys ser ned sin mor så jeg tror ikke det er almindeligt men igen det er op til jer om i vil.
Venlig hilsen Klara.

18

Det er derfor at jeg har sat min oplevelse op for andre unge. Så de kan fortælle mig om de også har tungekysset deres mor eller far.

16

Hejsa. Jeg har aldrig hørt nogen tungekysse med sine forældre, og tror at det er ret specielt. Tænker lidt om din mor så snart også vil vise dig hvordan du kan bruge legetøj. :-D

16

Jeg har leget med legetøj sammen med min mor hele mit liv. Så jeg ved ikke hvad du mener med det?

10

Undskyld men det lyder meget mærkeligt. ikke at kysse sin mor, men at du tungekysser hende

16

Det er så kun sket en gang.

10

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program