Problem ved bj?

forumspørgsmål

Problem ved bj?

forumspørgsmål af
Vilma
15 år
Oprettet 7 måneder 3 uger siden

Jeg synes jo sexualitet er spændende men det kan også være lidt svært for der så mange ting man kan være lidt usikker på. Jeg føler at på et et eller andet tidspunkt kommer jeg fx nok til at give bj for første gang. Sådan noget kan jo komme før man aner det. Nogen af de andre piger har prøvet at give det og jeg har lyttet lidt efter når de snakker om det men der er nogen ting jeg godt kan være usikker på. Fx hvad gør man når man mærker at drengen skal lige til at komme? Gør man det ene eller andet eller tredje? Jeg er ikke blevet klogere af og lytte til de andre piger og jeg tør ikke spørge dem. Hvad tænker i er det mest naturlige at gøre? På forhånd tak for svar.

Kommentarer

Det kommer vildt an på både din sexpartner og dig selv. Nogen kan lide at sluge sæden, og bliver derfor bare ved at give blowjobbet, mens at andre ikke vil have det i munden og slutter af med et handjob. Uanset hvad så er det jo op til dig hvad du ville. Hvis man ikke har smagt sæd før kan det godt være lidt et chok, da det er bittert og salt. Nogen kan lide det, andre ikke. Der er ikke en “rigtig måde” at slutte det af på, men nogen drenge kan have svært ved at komme kun med munden. Så at bruge hænderne kan tit være en hjælp. Det kan du spørge din sexpartner omkring hvad de bedst kan lide. Jeg ved også at nogen har brug for at man ikk lige hurtigt stopper, for så kan de ikke komme. Der skal man ligesom bare blive ved med at gøre det samme i noget tid. Det gælder egentlig både drenge og piger. Så du skal egentlig bare gøre hvad du føler er rart for dig, og så kan du spørge din sexpartner om der er noget de gerne vil have.
Ps: tungen er noget de fleste drenge godt kan lide
Det blev et langt brev men håber det kunne hjælpe lidt på forvirringen. Held og lykke med det.
Mvh Noah

17

Jeg tror det er vildt individuelt hvad man foretrækker. Jeg har det sådan at hvis det er en eller anden random guy jeg er løbet ind i til en fest eller noget så tager jeg den ud og lader ham sprøjte på gulvet. Men hvis det er en dreng jeg har virkelig varme følelser for så lader jeg ham gøre færdigt i munden. Det er jo også en slags kærlighedserklæring at lade drengen gøre færdigt i munden. Ved godt nogen piger synes det er klamt men der skal man jo tænke på at vi jo også gerne vil have drengene til at gå ned på os og der løber vores saft jo ud som han ikke kan undgå at få ind i munden.

16

Tænker det kan være forskelligt fra gang til gang. Kommer også an på hvor tændt man selv er. Hvis jeg fx stimulerer mig selv mens jeg giver bj kan jeg godt finde på at lade drengen fortsætte til den bitre ende. Men jeg synes du finde your own way, gør det du føler dig komfortabel med.

15

Hej med dig.
Nu er jeg en dreng og håber jeg kan hjælpe dig. Jeg har en kæreste som godt kan lide at give mig et bj og min kæreste kan virkelig godt lide at få det i munden og sluge det når jeg får udløsning.

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program