Mega træt efter sex??

forumspørgsmål

Mega træt efter sex??

forumspørgsmål af
bondetøs
15 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

[Jeg har sikkert stillet noget af det samme spg inde på brevkassen, men kunne godt tænkte mig at høre fra nogle "unge")

Hej jeg er en pige på 15 år, som har en kæreste (også 15) og vi besluttede os for at prøve sex for første gang. Det var vores begge to's første gang, så vi var lidt nervøse om hvordan vi skulle starte. Det er 2 uger siden nu, men har et spg.

Da vi begge to havde fået bukserne af, han havde fået kondom på, kom der et lille problem. Han kunne ikke få den ind... Han var hård. Men vores problem var, at han kun fik pikhovedet ind og så smuttede den ud igen. De første 3 gange hvor det skete pressede han den roligt ind. Men besluttede sig så får at prøve at presse den hurtigt ind. Jeg prøvede at sprede bene mere mere, men den gled bare ud hele tiden. Den kom dog ind på et tidspunkt heldigvis, dog han var nød til at bevæge sig så snart den bare halvt inde for ren faktisk at holde den inde. Vi har snakket lidt om det, mig og ham, og han mener at det fordi hans pik er for lille. Vi brugte ikke glidecrem. Han havde givet mig finger lidt førhen inden vi startede.

Så ville bare høre om der er andre som har prøvet noget lignene, og i måske ved hvorfor den smutter ud. Er min skede for stram?

Kommentarer

Hej sorry at der står “mega træt efter sex” skulle have stillet et andet spg, men besluttede så at ændre det til det der står der, og glemte så at ændre overskriften

81

Jeg tror helt sikkert han har ret når han siger det er fordi den er lille. min kæreste har også en meget lille diller - vi er begge to 15 og vi har også de største problemer med at holde den i skeden. så snart vi bevæger os for meget eller lige rykker stillingen smutter den ud og er svær at få ind igen. Tror ikke der er så meget at gøre, hans diller kan jo sagtens nå at blive større inden han er færdigudviklet. Det gør self sex lidt besværligt. Min kæreste plejer at komme alligevel også selv om han ikke er inde. så hjælpes vi ad bagefter med at få mig til at komme med fingrene, så det går da. Men det er da rigtigt man kan godt blive træt af at ase og mase med at gennemføre samlejet.
Hej fra Laura

79

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program