cutter

forumspørgsmål

cutter

forumspørgsmål af
jasmin
14 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

jeg har en ven der cutter og jeg bliver så ked af det når han kommer hen og siger"du kommer nok til og slå mig" og viser mig hvor han har cuttet jeg har lyst til og slå men os hjælpe han har selv bedt om min hjælp men jeg ved ik hvordan jeg kan hjælpe ham det bedtyder noget for mig fordi vi er rigtige gode venner og han har hjulpet mig er der nogle der kan hjælpe mig

Kommentarer

Det lyder som en rigtig svær situation... :( Det er flot at du gerne vil hjælpe din ven, men jeg tænker også at du måske ikke kan hjælpe ham alene. Er der nogle voksne I kan snakke med om det? For det kan godt være at han har brug for hjælp af en læge eller psykolog..
Selvom man som ven rigtig gerne vil hjælpe er det ikke sikkert det er nok :(

Det er rigtig godt at du gerne vil hjælpe, men husk at det ikke er dit ansvar hvad han end gør. Du gør dit bedste ved at være der for ham så han har en at betro sig til. Det er det eneste man egentlig kan gøre som ven..

Du kan evt foreslå ham at prøve noget andet. Nogen gange hjælper det f.eks bare at tage en rød rush og tegne der hvor man gerne vil skære. Eller man kan tage et elastik om håndledet, og "snappe/smælde" sig selv med det, det giver også smerte, men ikke nogen permanente skader. Det gør jeg tit selv.

482

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program