Hvilket dyr er du ?

forumspørgsmål

Hvilket dyr er du ?

forumspørgsmål af
lise vejleder i Kunstværkstedet
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Jeg er helt sikker på, jeg er en ulv. Hvilket dyr er du ? Det er sjovt at lege med tanken - et bestemt dyr har nogle egenskaber, vi gerne vil have. Er du en tiger, rovfugl, giraf, gråspurv.... ?

Kommentarer

En kat. Den nuttet og kælen. Men selvom den er sød, gør den alligevel hvad den vil. Det er svært at opdrage en kat fuldstændig som man vil, ikk? Den er sin egen og har brug for frihed, men er samtidig meget afhængig af at vende hjem til kærlighed når den har brug for det.

Alt det kender jeg lidt fra min egen personlighed. Hvad gælder det ydre, er den yndefuld, smidig og ofte lydløs. Det er et elegant dyr, og jeg elsker følelsen af at være elegant of feminin :D.

888

Jeg er blevet skubbet ud af reden og har fået stækket mine vinger. Men når de vokser ud igen vil jeg flyve og se verden i perspektiv.

910

 en leopard 

 

alle siger at jeg er vildt hurtig

jeg elsker at klatre 

det siger de også jeg er god til

929

Pfff.. Jeg er et menneske! ;-(

949

Jeg tror, at jeg er en dværgpapegøje - larmer, er legesyg, og ikke specielt stor, i forhold til mange andre fugle. Og så blev jeg skubbet ud af "reden" tideligt. Jep, jeg må være en dværgpapegøje! ;-)

966

Jeg er en hund.

 

Jeg elsker at lege og være sammen med dem jeg kan lide. Hvis nogen angriber dem jeg kan lide forsvarer jeg dem. Jeg ville kæmpe for livet. Nogle gange har jeg også bare lyst til at være i fred og hvis nogen ikke kan acepere løber jeg væk.

1000

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program