hvor er du

forumspørgsmål

hvor er du

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 9 måneder siden

hej

da jeg var omkring 3 år mistede jeg min far. ikke i en ulykke eller sygdomme. men min mor og far beslutede at jeg ikke måtte se ham mere da han næsten aldrig holdte sine aftaler om at komme og besøge mig. så en dag aftalte min mor ogmin far at ha skulle ringe til mig hver aften. han holdte det også i starten men så begynte han og miste lysten tl det. så en dag stod jeg ved telefonen og ventede og ventede, men han rigede ikke til mig. til sidst lå jeg under sengen og grad og sagde "han hader mig." og jeg savner ham stadig rigtig meget.

hilsen mathias.

Kommentarer

Hej.

Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg har også en far som har været sådan. som ikke har overholdt sine aftaler. Det endte med at jeg stod en juleaften ved et tog langt væk hjemmefra min mor. Men han kom ikke, jeg var græde færdig. Men der indså jeg at min far ikke var til at regne med.

Jeg elsker også min far, ser han næsten aldrig efter eget valg, fordi jeg er træt at svigt. Men hvis du stadig gerne vil se din far selvom han ikke overholde de ting som en far skal. så synes jeg du snakke med din mor om det, for hun kan ikke bare bestemme om ikke må se ham. du har også noget at skulle sige. Fordi det er din far.

Din far hader dig ikke, han elsker dig det ved jeg 100 % han gør. men han kan bare ikke vise det på en god måde. Må jeg lige høre hvor gammel du er. så er det bedre at komme med et rigtig svar,

knus Felicia.

340

hej Felicia.

tak for omsorgen. jeg er 12 år.

min mor og mig har snakket om det en masse gange, og det har også fået det med min far en smule ud af mit hoved, men jeg mangler også hjælp fra andre en min mor, ikke fordi at hun ikke er god og snakke med og at hun ikke gør noget for mig.

358

Jeg forstår der udmærket godt. Men som dreng har man brug for en mand ligesom når man er pige har man brug for sin mor sådan er det bare.

Når du er 12 år, har du faktisk meget at skulle sige selv, når det gælder at de er skildt og om du vil se din far eller ikke. Du har ret til det. Husk på at han altid vil være din far ligemeget hvor dum han er (hvis du synes det) sådan synes jeg om min far.

Da jeg så dit indlæg ramte det mig lige straks at jeg skulle svare. for sådan er min far også. Husk på du er ikke den eneste! der er mange der har de oplevelser.

Smil Fra Felicia.

354

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program