Hjælp

forumspørgsmål

Hjælp

forumspørgsmål af
Emil
14 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

Hej alle, jeg er en dreng på 14 som egentlig lever et meget normalt liv,bortset lige fra at jeg har haft nogle problemer med at jeg kommer i mange konflikter i skolen

Anyway jeg blev så testet for ADHD og der blev ikke fundet noget, men så blev jeg testet for autisme,og det viser sig at jeg har en lille smule (OCD). Jeg er bange for at folk skal ændre mening om mig hvis de fandt ud af det og hvad skal jeg sige til mine bedste venner?

Ville i ændre mening om en persom hvis i fik sådan niget at vide?

Please svar da det virkelig fylder meget for mig lige nu

Kommentarer

Det har måske allerede en ide om at du er lidt speciel og jeg tror ikke de vil skifte sit syn på dig.

Jeg har en veninde som jeg er ret sikker på at min veninde er Autist men hun har ikke været diagnostiseret med det. jeg ville ønske hun tog til lægen fordi måske kunne få noget hjælp i hverdagen og det tror jeg hun ville have godt af.

272

Tusind tak

 

262

Jeg har en veninde som er autist. Jeg var også veninder med hende før hun var autist, og er det stadig nu. Hun er jo stadigvæk den sammen pige.

Jeg tror alligevel det er en god ide hvis du kun siger det told ine tætteste venner fordi mange mennesker desværre har mange fordomme om autister, selvom autister kan være vidt forskellige mennesker.

Det er også vigtigt at du ikke sætter sig selv i box som autist. Du er så meget mere end det.

281

Hej ved godt det lidt tid siden. 
men jeg har en an angst og atisme diagnose, så er jeg også ordblind. fordi Jeg har det er jeg lærling et sted hvor jeg kan få lidt hjælp. Jeg går sammen med folk som lige så gammel som mig. Jeg blev medicin fri for et år siden, det skrev jeg så på min facebook, hvor jeg er venner med nogen af dem jeg går/gik sammen med. De begynde ikke at e mig anderledes end før, så det skal du ikke være bange for at sige. Men jeg siger det ikke til alle, så kun sig det. Til dem som du går sammen eller har meget at gøre med.

210

Jeg har en angst og autisme diagnose. Af den grund er jeg lærling et sted hvor jeg kan få lidt hjelæp. Jeg går sammen med folk som er ca. lige så gammel som mig. Jeg blev medicin fri for ca. et år siden. Der skrev jeg det på facebook, at jeg var blevet det. Nogen af dem som jeg går sammen med er jeg også venne med der, de kigget ikke anderleds på mig af den grund. Men det er kun dem som jeg går meget sammen med jeg siger det til. Det vil jeg også råde dig til, at kun sige det til dine nræmste venner. Håber stadig væk du kan bruge svaret til noget 

208

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program