Er jomfru ;(

forumspørgsmål

Er jomfru ;(

forumspørgsmål af
S
18 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 18 som stadig er jomfru og syndes det mega nederen især fordi jeg er sygt klar til det. Føler os det er pinligt og et tabu, hvordan ser i på det??

Kommentarer

Jeg kan sådan set godt forstå dig og jeg har heller ikke prøvet at have sex endnu. Men på den anden side så skal det nok ske på et tidspunkt. Så jeg tror bare du skal tage det med ro for det skal nok komme på et tidspunkt. Det er jeg helt sikker på.

55

Det burde absolut ikke være sådan men sådan er det desværre. Også hos pigerne. Jeg er 15 og har gudskelov selv fået pik for i min venindeflok blir der også set ned på dem der ikke har fået noget endnu. Det er virkelig forfærdeligt og jeg prøver da også lidt og tage dem i forsvar men alligevel blir der lidt lavet vitser og sådan om dem der ikke har prøvet noget. Håber virkelig for dig der snart sker noget på den front.

45

Min kæreste var 19 3/4 år. Han syntes også det var pinligt, men det behøver det sgu ikke at være. Jeg var/er helt ligeglad om man har haft sex før eller ej. For mig var det rart vi begge var helt uerfarene, så prøvede vi os bare frem. Jeg var 17 1/2 år. :)

29

Hejsa

jeg er selv 18, og har heller aldrig haft sex.
jeg ser det kun klart som en fordel, da pigerne generelt hellere vil være i et forhold med en der ikke har knaldet med alle og en hver :D

36

Er selv 18 1/2 og stadig jomfru. Og der findes hundredevis af os flere derude. Du har derfor intet at være flov over. Men det faktum, at du synes, at det er nederen, er selvføglig mega træls - især, hvis du, som ud selv siger det, er klar til det.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program