Træne pik

brevkassespørgsmål

Træne pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 5 måneder siden

Hej brevkassen er der nogle måder man kan trænne pikken til at holde i længere tid?

Svar: 

Hej med dig

Jeg tænker at det til en start er vigtigt at sige at langt de fleste slet ikke kan holde så lang tid, som det man nogle gange kan se i porno. Mellem 3-7 minutter er faktisk det mest almindelige, så den her idé om at man skal kunne blive ved i en halv time eller flere timer er ret skør. 

Hvis du kommer meget hurtigt (nogle kommer efter få sekunder) eller hvis du bare gerne vil kunne holde længere, kan du godt træne dig op til det. 

Det er faktisk meget enkelt. Eller...teknikken  er er enkel, men det kræver tålmodighed og øvelse. Man øver sig med en teknik, som nogle kalder stop/start. I starten kan det være en god idé at du øver dig når du onanerer og med tiden kan du overveje at øve dig sammen med din kæreste under sex, hvis du føler dig tryg ved det. 

Metoden går ud på at du onanerer som du plejer, men at du lige før du kan mærke at du kommer stopper helt med at onanere. Når du kan mærke at du "har kontrol" og du ikke er lige ved at komme starter du med at onanere igen. Og sådan bliver du ved med at starte og stoppe. På den måde lærer du din krop og din orgasme bedre og bedre at kende og med tiden kan du bedre kontrollere den, så du bliver bedre til at holde små pauser under sex, der betyder at du holder længere før du kommer. 

Ligesom med alt andet så kræver det øvelse at mestre teknikken så lad være med at opgive hvis det ikke lige virker de første mange gange. Det kræver mange timers onani-øvelse...så det er bare med at komme igang.

Mange hilsner Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program