Model?

brevkassespørgsmål

Model?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Jeg vil gerne være model, og folk siger jeg er fotogen. Det kunne være så fedt at gå catwalk, da jeg er meget slank, og jeg har kroppen til det. Jeg er 165-166 og fik min mens da jeg var næsten 13, nu er jeg 15 år. Jeg vil gerne blive omkring 173 cm eller højere, hvis det er muligt. Jeg har hørt noget om at man kan tage en test, for at se hvor høj man kan blive. Jeg forstår ikke rigtigt hvordan man gør. Min mor er omkring 158 (hun har sheuermann ryg, som gør hun er lavere, måske.) og min far er 182 ca. Jeg har meget vokseværk ligenu, og er bange for at det er de sidste centimeter (specielt benene der vokser) Tror du jeg kan nå min ønskede høje, er der noget jeg kan gøre?

Svar: 

Hej Anonym 

Jeg kan se at vi næsten lige har svaret på et spørgsmål fra dig om din højde, og mulighed for at blive model. Du kan se svaret her 
Jeg vil dog gerne prøve at lave regnestykket, med dine forældres mål, så det bliver mere brugbart for dig. Det kommer her:

Far: 182cm + Mor: 158cm = 340cm. 
Dine forældres samlede højde skal du så dele med to:
Forældres højde: 340 delt med 2 =  170cm
For piger gælder det så at man skal trække 6,5 cm fra tallet. Det vil altså være 170cm minus 6,5cm = 163,5cm
Modellen siger altså at du kan forvente at blive mellem 155cm og 172 cm 

Da du allerede er 165-66 bliver du i hvert fald ikke lavere, og du kan sagtens blive højere. Du kan ikke gøre noget for at vokse mere, og du kan umuligt vide hvor du ender. Der er kun én ting at gøre. Vente og se. 

Mange hilsner Julie

Julies billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program