Hjælp?

brevkassespørgsmål

Hjælp?

brevkassespørgsmål af
meh
16 år
Oprettet 3 måneder 2 uger siden

Hejsa, I morgen jeg skal sove sammen med en pige på 14 år. Jeg har følelser for hende og jeg vil gerne ligeeee tage det lidt ''to another level''. Jeg har ikke overvejet at lege sammenlege med hende, men jeg har lyst til noget like bj, hj, kysse, snave osv. Men det føles så forkert. Hjælp? nogle tips? 

Svar: 

Hej :)

Det altid en god ide at snakke med hinanden om at "take it to another level" inden det sker, så man er enige om den beslutning og det ikke bare sker sådan ud af det blå. På den måde bliver det ofte en bedre oplevelse for begge parter. Nu skriver du ikke så meget info, så jeg ved ikke hvor længe du har kendt pigen? Og om I er kærester? Du skriver at du ikke har lyst til samleje endnu, men at du gerne vil prøve andre ting. Samtidig skriver du at det føles forkert? Jeg ved ikke hvad det er der føles forkert. At lave noget seksuelt, eller lave noget seksuelt med lige præcis den her pige? 

Jeg tænker du bliver nødt til at starte ud med at snakke med den her pige, og høre hendes tanker? Hvad tænker hun om de her seksuelle ting, og hvad tænker hun om at prøve nogle af tingene med dig? Hvis I taler sammen og bliver enige om hvordan I skal eller ikke skal, afprøve nogle af de her ting, kan det være du føler dig mere klar? 
Så tal med pigen, og se om du så får et klarere billede, og om det så også føles anderledes. Mindre forkert. For det vigtigste må være, at hvis det føles forkert, så skal du vente. 

Måske har du mange flere tanker om det her, som du gerne vil dele, og så skal du være velkommen til at komme forbi vores chat, og sætte lidt flere ord på. Sammen med en af vores rådgivere, kan du måske blive klogere på hvad det er der føles forkert, og hvad næste skridt kunne være. 

Mange hilsner Julie

Julies billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program