Det er vores lille hemmelighed

blogindlæg

Det er vores lille hemmelighed

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 9 måneder 1 uge siden

Hemmeligheder

"Du kan lige vove på at sige det til nogen"! "Bare rolig, det bliver mellem os"! "Hvis du siger det til nogen, smadrer jeg dig"! "Hvis du siger det, fortæller jeg også en hemmelighed"....

Hemmeligheder kan se ud på mange måder, og kan være både positive og negative. Nogle gange har man brug for at holde noget hemmeligt, fordi man måske ikke er helt klar til at sige det højt eller dele det med verden. Andre gange føler man sig tvunget, og i nogle tilfælde bliver man måske endda truet til at holde noget hemmeligt. Men hvad sker der egentlig når du har en hemmelighed?

Hvis det er en positiv hemmelighed, så kan det være at du får lidt sommerfugle i maven. Det kan være hvis du fx er forelsket, men endnu ikke har fortalt nogen om det. Du føler måske at det er dejligt at du har "noget" som kun er dit, og som du selv bestemmer over. 

Hvis det er en negativ hemmelighed, så kan du ofte også mærke det i maven, men ikke på en rar måde. Det føles måske nærmere som tunge isbolde der buldrer rundt, og måske gør det dig træt i hele kroppen. Det kan fx være hvis du bliver mobbet, hvis der er problemer derhjemme eller hvis du har haft en træls oplevelse.  

Hemmeligheder kan bruges på forskellige måder, og kan påvirke dig forskelligt, og jeg vil gerne invitere jer til en snak om hvad hemmeligheder gør ved dig!

BRUS oktober

På torsdag holder vi nemlig den anden gruppechat under temaet "At være barn og ung i en familie hvor rusmidlerne styrer". Temaet bliver afholdt i fællesskab med Projekt BRUS, og nogle af jer kan måske genkende det fra tidligere (Maj måned). Det er nemlig sådan at vi sætter fokus på lige præcis det her tema 2 gange årligt. Det gør vi fordi vi synes det er vigtigt at der bliver åbnet op for en snak om hvordan det kan påvirke ens liv, når man vokser op med forældre der drikker eller har et andet misbrug. Det er nemlig ofte noget som bliver holdt hemmeligt - både af dem der står i det, og af dem som bliver påvirket. 

Gæsterådgiver?

Det var meningen af Lotus Turell skulle være gæsterådgiver på torsdag, men hun har desværre været nødt til at aflyse. Vi har dog aftalt at hun kommer med i marts, hvor vi sætter fokus på temaet igen. 

Jeg har forsøgt at finde en, som kunne overtage Lotus' plads, men det var ikke muligt. Så I må klare jer med mig - og det har vi jo prøvet før, så mon ikke det kommer til at gå strålende. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Kommentarer

Hej
Hvorfor har Sophie ikke lavet et opslag fra gruppechatten i torsdag?

27

Hej med dig

Det kommer idag :) Hun havde simpelthen glemt det - hvilket jo egentlig bare viser at vi (rådgivere) også er mennesker. Men det skulle meget gerne komme her i løbet af dagen. 

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

33

Hej må man gerne komme i chatten torsdag og fortælle hvordan det er at opvokse i en familie med druk vold stoffer og holde det hemligt mig og min lillebror har selv stået i det og kender os til brus

34

Kære dig.

Du er meget velkommen i chatten! Alle er velkomne og vi vil meget gerne høre om din oplevelse. Det lyder som en hård omgang og jeg er glad for at høre at du kender til BRUS :) har du prøvet deres 1-1 chat?

Kærlig hilsen
Rådgiver Signe

33

Hej nej har ikke brugt ders chat før ved ikke om det lige hjælper mig

33

Kære dig

Du kan jo prøve, og hvis det ikke er dig, så kan du altid logge af. Det er anonymt ligesom Cyberhus' egen 1-1 chat, men du chatter med en professionel behandler som hver dag møder børn og unge som er eller har været i en familie med rusmiddelproblemer (problemer med alkohol eller stoffer). Jeg håber vi ses i gruppechatten.

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program