At flytte hjemmefra!

blogindlæg

At flytte hjemmefra!

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 7 år 3 uger siden

I morgen(1. April) står min adresse som udeboende, hvilket bliver enormt mærkeligt. Jeg ved jo godt, at jeg er 23 år og kunne i teorien ligeså godt være flyttet hjemmefra som 18 årig, men dengang var jeg bare slet ikke klar på den slags. Der er bare sket så mange ting i mit liv, at tingene har måttet komme lidt efter lidt. Men i virkeligheden handler det jo også om økonomi. 

 

Jeg er jo både født og opvokset i København, men det er selvf også fedt at flytte væk fra byen, men nogen gange kan jeg da godt savne byen. Men altså, jeg har vænnet mig til at bo i Farum, og nu skal jeg vænne mig til at bo i Humlebæk. Jeg vænner mig som regel ret hurtig. :) 

 

Første gang jeg prøvede at flytte, var jeg ikke særlig gammel, og det var ikke specielt langt væk fra det andet sted, det lå indenfor få meter. Jeg kan selvf ingenting huske, andet end at min mor var sammen med en anden mand, og jeg blev taget med min mor og hendes fyr. Men det handlede om få måneder, for så flyttede min mor hjem igen med mig, og siden har mine forældre jo bare været sammen. Måske ikke lykkeligt! Men jeg kan jo intet stille op, og det kan jo kun være mine forældres bekymringer og problemer. Nu er det tid til at give slip, komme væk fra min mors alkohol problem og få mit eget sammen med en rigtig sød mand, som jeg har været sammen med i 3 år nu. 

 

I dag har vi været ude og se lejligheden, nu er den jo tom, og der skal gøres rigtig rigtig rigtig meget ved lejligheden, før den er i tip top stand og indflytnings klar. Vi gik længe og snakkede om, hvordan og hvorledes med det hele i lejligheden. I morgen skal vi så forbi yousee og i ikea for at købe seng og tæppe. Oprindeligt ville vi også købe kommode, men det er vi kommet frem til nok ikke er nødvendigt. 

 

Men jeg er også overbevist om, at det hele nok skal løse sig og blive rigtig godt. :) Jeg er i hvert fald ikke negativ omkring noget som helst af det, for jeg vil hellere tage det stille og roligt frem for at gå op i limningen. :D 

 

Alting tager tid og sådan er det jo. :)

 

Så har jeg fået fritidsjob på Bakken som tjener(unge arbejder), så hele min sommerferie skal jeg arbejde, arbejde og arbejde for at tjene penge hjem. Og jeg skal selvf også arbejde op til i primært weekender og måske også dage efter skole. Man bestemmer selv sine arbejds dage. :) 

 

Nu er det jo også efterhånden snart 3 måneder siden, at jeg startede på min uddannelse som Teknisk Designer, og der har jeg selvf rykket mig ekstremt meget. Jeg syns, at faget er rigtig spændende, men den mest spændende del er den industrielle produktions vej, så det er nok den vej, jeg ender med at gå. Men det er skide svært at finde en elevplads! :S Men det er bare at blive ved med at søge og søge og søge. :)

 

Tilgengæld syns jeg, at det er fedt at være på uddannelsen, og så kan man både være seriøs, men samtidig grine og have det sjovt. :D 

 

Vores lærer Freddy har desværre bare skiftet job, så vi måtte jo have en ny lærer, men som ikke kunne finde ud af at tegne i Inventor, så da hun skulle til at overtage, måtte hun følge med som en anden elev i Inventor sammen med alle os andre. Tilgengæld kørte vi også så meget Inventor, at AutoCAD blev lagt meget baggrunden, så vi glemte meget af det, man kunne i programmet, det hang bare slet ikke ved, men det begynder så småt at komme, men nok lidt forsinket. For efter påskeferien begynder vi at få vores selvstændige "eksamens" prøver, som skal være en del af eksamen, som en form for skriftlig opgave, men uden at være skriftlig, hvor det er at sidde og tegne, og så får man karakter til sidst. Men det er bare med at have begge programmer indlært, så man kan sidde og tegne selvstændigt så meget som muligt. 

 

Tilgengæd når vi har grundfag(dansk, engelsk og matematik), så skal jeg ærligt indrømme, at jeg keder mig. Dansk har jeg merit for, så jeg skal være der til engelsk og matematik. Men jeg syns næsten, at det værste er matematik, for jeg kan godt finde ud af matematik, og jeg savner lidt udfordring, når nu man har haft det på udvidet niveau. Nogen ting har jeg nærmest lavet før alle andre er færdige, og så ender jeg med at kede mig. Nogle ting regner han med udfordrer mig, men inden man ser sig om, så er jeg færdig. Men det er jo hans pensum, og sådan er det jo bare. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program