Camillas blog

CamillaAs billede

Seneste indlæg

Skrevet for 1 måned siden

Atter engang er det længe siden sidst, at jeg skrev en blog. Der har kort og godt været rigtig meget at tænke på og gøre i min hverdag og også bare i al almindelighed.

For et halvt år siden, 1. december 2023 begyndte jeg i min nr. 2 praktik som pædagog indenfor social- og specialområdet. Der hvor jeg kom hen, vil jeg ærligt sige ikke var det bedste sted sådan overordnet set. Jeg er helt...

426
Skrevet for 1 år siden

I tirsdags fik jeg min allerførste tatovering, og den skulle selvfølgelig betyde noget specielt, især når nu det er den første.

Jeg mistede jo min far 1. August 2021, og for mig er det virkelig et stort tab. Jeg savner ham every single day!

Så jeg fik lavet denne tatovering på min venstre underarm omkring håndleddet. Jeg er virkelig glad for den og syns virkelig, at han lavede...

246
Skrevet for 2 år siden

Jeg tror, at det her emne kan mange relatere sig til på en eller anden måde i en eller anden forstand. Måske ikke lige indenfor samme område som med min seksualitet, men sådan mere generelt. Jeg har før været inde på noget seksualitet relateret emne, men ikke på den her måde som jeg vil gøre nu.

Det er vigtigt for mig at fortælle, at jeg ikke prøver at støde nogen som helst med denne...

354
Skrevet for 2 år siden

Til start info vil jeg lige fortælle, at jeg vil lave en del blogs, hvor jeg vil komme ind på en masse barndoms- og ungdomserindringer, hvordan alt startede til hvor jeg er nu. Så jeg håber, at I som læser mine blogs vil følge med og læse mine mange nedture og opture, og hvordan jeg er kommet til, hvor jeg er i dag. :)

Det er egentlig altid et både stort og svært spørgsmål. Måske ved...

379
Skrevet for 2 år siden

I dag har det endelig lykkedes mig at skaffe en fez hat, men ikke en hvilken som helst fez hat! Jeg har nemlig fået skaffet mig Henrik Koefoeds fez hat igennem en sælger på Facebook!

Det har ikke tidligere været mig muligt at gribe en fez hat, når de blev kastet ud. 🙁

Men nu har jeg endelig skaffet den, som jeg allerhelst ville have fat i! Jeg er så glad. 🤩 Føler mig simpelthen...

446
Skrevet for 2 år siden

Dette bliver ikke et langt oplæg, men jeg har brug for at komme lidt ud med det. 

Søndag den 1. august 2021 døde min far på sygehuset med 3 mavesår, meget forkalket indvendigt og med nyrer der ikke rigtig virkede optimalt. Han havde et kar, der hele tiden blødte, så de måtte åbne ham op, og derefter kunne han ikke mere. Det var ligesom bare enden. 

Men okay, hans tvillingebror...

1116
Skrevet for 3 år siden

Det er igen igen længe siden, at jeg har fået skrevet et indlæg, og det beklager jeg meget, men tiden har været meget presset, og der har sket så meget for mig, og ja - der er mange undskyldninger og beklagelser, men det kommer jeg jo ingen vegne med. :)

Sidst ønskede jeg godt nytår, nu kan jeg så ønske god sommer til jer allesamen. :) 

De sidste 2 år har været meget, skal man...

758
Skrevet for 3 år siden

Jeg ved godt selv, at det er meget meget meget længe siden, jeg har skrevet et blogindlæg, men sandheden er, at jeg ikke har haft overskud til at sidde og dele noget som helst. Jeg laver nok en blog yderligere om et par dage om, hvad der er sket siden sidst, jeg skrev herinde. 

Men dagens blogindlæg vil mere handle om en tegning, jeg har siddet og tegnet af min mand via min iPad pro. Så...

1278
Skrevet for 4 år siden

Først og fremmest vil jeg ønske alle, der læser dette indlæg en rigtig glædelig jul og fremadrettet må det blive et rigtig godt nytår. J

 

Man kan sige hos mig er der sket en del, for ikke at sige nogle ting i hvert fald. Jeg har været til min første eksamen på HF, og jeg har været til begravelse, terminsprøve og så har der jo...

947
Skrevet for 4 år siden

Jeg tror, jeg taler for mange, når jeg siger, at ingen eller i hvert fald størstedelen af alle mennesker kan ikke lide og skulle stå og fremlægge eller syns, at det at gå til eksamen er virkelig hårdt sådan psykisk.

 

I en del af årene i folkeskolen blev jeg mere og mere eksamens angst og måske lidt bange for de her eksamener...

991

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program