Camillas blog

CamillaAs billede

Seneste indlæg

Skrevet for 4 uger siden

Til start info vil jeg lige fortælle, at jeg vil lave en del blogs, hvor jeg vil komme ind på en masse barndoms- og ungdomserindringer, hvordan alt startede til hvor jeg er nu. Så jeg håber, at I som læser mine blogs vil følge med og læse mine mange nedture og opture, og hvordan jeg er kommet til, hvor jeg er i dag. :)

Det er egentlig altid et både stort og svært spørgsmål. Måske ved...

43
Skrevet for 1 måned siden

I dag har det endelig lykkedes mig at skaffe en fez hat, men ikke en hvilken som helst fez hat! Jeg har nemlig fået skaffet mig Henrik Koefoeds fez hat igennem en sælger på Facebook!

Det har ikke tidligere været mig muligt at gribe en fez hat, når de blev kastet ud. 🙁

Men nu har jeg endelig skaffet den, som jeg allerhelst ville have fat i! Jeg er så glad. 🤩 Føler mig simpelthen...

69
Skrevet for 11 måneder siden

Dette bliver ikke et langt oplæg, men jeg har brug for at komme lidt ud med det. 

Søndag den 1. august 2021 døde min far på sygehuset med 3 mavesår, meget forkalket indvendigt og med nyrer der ikke rigtig virkede optimalt. Han havde et kar, der hele tiden blødte, så de måtte åbne ham op, og derefter kunne han ikke mere. Det var ligesom bare enden. 

Men okay, hans tvillingebror...

741
Skrevet for 1 år siden

Det er igen igen længe siden, at jeg har fået skrevet et indlæg, og det beklager jeg meget, men tiden har været meget presset, og der har sket så meget for mig, og ja - der er mange undskyldninger og beklagelser, men det kommer jeg jo ingen vegne med. :)

Sidst ønskede jeg godt nytår, nu kan jeg så ønske god sommer til jer allesamen. :) 

De sidste 2 år har været meget, skal man...

415
Skrevet for 1 år siden

Jeg ved godt selv, at det er meget meget meget længe siden, jeg har skrevet et blogindlæg, men sandheden er, at jeg ikke har haft overskud til at sidde og dele noget som helst. Jeg laver nok en blog yderligere om et par dage om, hvad der er sket siden sidst, jeg skrev herinde. 

Men dagens blogindlæg vil mere handle om en tegning, jeg har siddet og tegnet af min mand via min iPad pro. Så...

928
Skrevet for 2 år siden

Først og fremmest vil jeg ønske alle, der læser dette indlæg en rigtig glædelig jul og fremadrettet må det blive et rigtig godt nytår. J

 

Man kan sige hos mig er der sket en del, for ikke at sige nogle ting i hvert fald. Jeg har været til min første eksamen på HF, og jeg har været til begravelse, terminsprøve og så har der jo...

565
Skrevet for 2 år siden

Jeg tror, jeg taler for mange, når jeg siger, at ingen eller i hvert fald størstedelen af alle mennesker kan ikke lide og skulle stå og fremlægge eller syns, at det at gå til eksamen er virkelig hårdt sådan psykisk.

 

I en del af årene i folkeskolen blev jeg mere og mere eksamens angst og måske lidt bange for de her eksamener...

624
Skrevet for 2 år siden

Jeg begynder lige om et øjeblik på den 2-årig HF forløb for kursister, der er 24+. Jeg har været længe undervejs for at nå hertil, hvor jeg er nu. Det er absolut ikke sket uden tårer og sved på panden. 

 

Jeg ved da godt, at mange unge mennesker allerede tog deres gymnasium/HF forløb, da de gik ud af folkeskolen og var færdige...

657
Skrevet for 3 år siden

Tja, hvordan føles det, at man egentlig kan kalde sig en gift kvinde? Altså det føles da meget godt, men man kan ikke mærke nogen forskel, det er jo egentlig bare en ring og et stykke papir og så selvfølgelig hele festen. Det var en dejlig dag og aften, men jeg har i lang tid kaldt min mand for min mand, for der findes ikke så mange andre udtryk andet end min kæreste eller...

566
Skrevet for 3 år siden

Vi kender nok alle sammen det, at vi har nogle drømme eller i hvert fald en bestemt drøm. En drøm som enten er uopnåelig eller i hvert fald bare kræver sindssygt meget arbejde imod målet. 

 

Min drøm har og vil altid være at blive skuespiller og arbejde som skuespiller. 

 

Jeg...

758

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program