Flytningen.

blogindlæg

Flytningen.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 1 år 1 måned siden

Altså jeg kan jo sådan set ikke 100% sige, at jeg bor ude endnu, fordi at lejligheden vi officielt på papiret flyttede ind i den 1. April var så møg belortet, at der har skulle gøres ekstremt mange ting. 

 

Først skulle lejligheden lige kigges på, så var vi(mine svigerforældre, mig og min forlovede) i Ikea for at købe de ting, vi skulle have. Dernæst gik der lige en smule tid pga en masse ting, der skulle i orden. Så der skulle så vaskes gulv(det var rigtig sort), alle tingene i køkkenet skulle rengøres, og det var lige fra køkkenskabe til ovn, mikrobølge ovn. Jamen, alt skulle rengøres, for det har den tidligere beboer faktisk aldrig gjort. Der lå stadig lednings stumper ude i køkkenet fra dengang, han fik sat nyt køkken op. Selv badeværelset var møg belortet. Altså toilettet lignede et toilet, der havde stået på et offentligt herre toilet. Rigtig sort nede i og heller aldrig rengjort. 

 

Efter rengøringen er der stadig steder, der er godt klistret! Det må man så kigge på, når man kommer så langt. Så skulle der jo males vægge og lofter, det skulle jo gøres. Nogle vægge skulle have tre gange. Det var lidt forskelligt. Det er da begyndt at pynte rigtig meget nu, og det lysner virkelig, for der skulle også lakeres gulv, stuen skulle have tre gange og de andre to gulve en gang hver. Så det har været hårdt arbejde, jeg har så ikke selv lavet så meget, da jeg primært har været i skole og tiden går jo hurtigt og det var også begrænset, hvad jeg kunne gøre.

 

Så i dag kan vi endelig langt om længe begynde at flytte alt. Imens min svigerfar og min forlovede ordner seng ude i lejligheden, så tager mig og svigermor til Farum hos mine forældre og henter så meget, som vi nu kan have læsset i første omgang og kører det til Humlebæk og får det læsset af og så må vi se, om vi orker at køre en gang til og læsse videre.

 

Men det er virkelig rart, at man kan være sikker på, at man er ved at komme så langt, man kan flytte ind i lejligheden. Så pt har jeg bosat mig hos svigermekanikken, hvilket da også kan være hyggeligt. :) Men nu handler det kun om tid, før vi er klar til indflytningen. :) Det bliver i hvert fald rart. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program