Muligvis heldig med bolig. :D

blogindlæg

Muligvis heldig med bolig. :D

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Mine forældre og jeg har kigget på en bolig i Farum, selvom det ikke er mit højeste ønske at flytte til Farum, så er det nu alligevel rimelig centralt til bare sådan noget som stationen og sådan nogle ting.

Det fede ved boligen er, at det nærmest er lidt ligesom et hus, der er to etager, man selv har. Det er faktisk rart, og så er den pæn stor og ikke så dyr igen faktisk. Så havde min mor tænkt sig, at hvis vi får den bolig(altså der er nogle stykker ledige). Så ville min mor have, at jeg skulle have hele under etagen, og de skulle have over etagen. :P Selvf skal jeg så bare ovenpå, når vi skal spise og sådan noget.

Så bor jeg på en måde lidt for mig selv, selvom jeg bor sammen med mine forældre. Der er to indgange, så jeg har mulighed for min egen indgang, og mine forældre har deres. Så skal jeg bare huske min nøgle.

Det mindre fede er så bare, at jeg så bor ret tæt på Stephen. Tror så bare ikke, jeg støder ind i ham eller det ved jeg ikke.

Men det ser faktisk ret fedt ud. :D Mine forældre er så bare nødt til at have nogle at sine ting nede hos mig, men det går nok. Og så skulle det ene værelse bruges som en lille stue. Plus jeg ville have egen terrasse. Selv mine forældre ville have hele 2 terrasser i den øvre del.

Jeg håber bare så meget, at vi får en af dem. For det kunne være ret dejligt med lidt mere at brede sig på, og så ville jeg have mulighed for noget privatliv og det samme med mine forældre. Og så er der heller ikke underboer eller overboer. Kun os selv. Jeg ville være underbo til mine forældre, og mine forældre ville blive mine overboer. Og der er selvf naboer, men ikke nogen man ville kunne høre. :D

Det ville blive rigtig fedt. Især også når jeg skal lave det der med housewarming. Jeg kunne, fordi jeg ved, at to af mine veninder nok har lidt svært ved at finde rundt, så kunne jeg aftale med dem, hvor jeg kunne hente dem og mødes med dem og min tredje veninde kunne jeg måske hente på vejen. Så var der jo mulighed for, at mine veninder bare kunne tage med mig hjem i stedet for, at de skal finde vejen.

Selve maden finder jeg så bare ud af. Men det ville være en ret god plan. Når jeg så skulle være sammen med min kontaktperson, kunne hun enten hente mig, imens jeg er i skole eller når jeg er hjemme. Det må vi finde ud af. Men det ville da være alle tiders. :D Jeg ville bestemt intet have imod at bo i Farum, hvis man kunne få sådan et lækkert "hus", selvom det er en lejlighed. Det er nærmest som et lille hus, der er på 130 kvadratmeter. Det er altså ret meget. Vores lejlighed er kun på 63 kvadratmeter. Så der er noget, man kan brede sig i.

Men selvf skal man ikke glæde sig for tidligt, men hvis nu det lykkes med denne her, så ville det da blive dejligt. :D

Kommentarer

Hej Camilla

Det lyder godt nok lækkert med de ting du snakker om. Egen indgang og egen terasse. Jeg håber at det lykkedes for dine forældre.

Jeg kan selv huske da mine forældre flyttede i en større bolig, hvor jeg også fik min egen del af huset, med egen indgang og egen terasse. Det var en skøn følelse.

Jeg glæder mig til at høre mere :)

Casper

156

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program