Min mor er godt nok tung at danse med. XD

blogindlæg

Min mor er godt nok tung at danse med. XD

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Jeg spørg min mor, om hun er sød at vække mig på fredag i den her uge, vi kommer ind i klokken 9 om morgenen. Normalt vil jeg ikke op på det tidspunkt, men det er samtidig også helt oka. :)

Min mor spørg mig så om, hvad det er jeg skal. Jeg siger sådan, at jeg gerne vil være den første henne i fona, når de åbner. Min mor spørg om, hvad jeg skal der. Så siger jeg Ørkenens Sønner. Så spørg min mor, om de er derhenne. Så står jeg jo bare der og tænker: "Hold kæft, hvor er hun bare tung at danse med." Så siger hun så: "Hvad er det så?" Så siger jeg selvf: "Ørkenens Sønners nyeste show udkommer på dvd. Jeg vil gerne være en af de første, der får deres show."

Altså jeg er jo trods alt en ægte fan, så jeg skal da have deres show som en af de første ude i butikkerne. Men så udbryder min mor selvf lige: "Jamen, du har jo ikke nogle penge." Nej, men det får jeg den dag. Det får jeg altid den sidste fredag i måneden. Så det passer jo fint. :D

Men hold kæft, hvor er hun bare tung at danse med. Er mødre og fædre altid så tunge at danse med? :P Selvom jeg da vil sige, at hvis det var selve Ørkenens Sønner der var derhenne, så havde jeg nok sørget for at tage en tus-pen med, så jeg kunne få deres autografer på deres nyeste show. Så ville den jo være endnu mere værd. :D Men jeg glæder mig nu. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program