Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 2 uger 2 dage siden

Hej Jeg går konstant og er liderlig. Jeg kan godt lide at onanere, men jeg har ikke lyst til at stikke noget op i mig. Jeg har brug for nogle ideer til hvordan jeg kan onanere uden at skulle stikke noget op i skeden da jeg ikke er klar til det endnu. Fx et onani legetøj, som ikke behøves at stikkes op. Eller bare generelt en ide. Det ville være virkelig dejligt hvis i kunne hjælpe.

Svar: 

Kære du,

Tusind tak for dit brev!

Der findes mange forskellige slags onani legetøj til piger, der slet ikke berører skeden. Her tænker jeg primært på forskellige vibratorer, der har fokus på din klitoris. De kan købes relativt billige online - og der er mange at vælge imellem med mange forskellige slags funktioner. Der findes både små anonyme former for vibratorer, der kun har en eller to slags indstillinger, og nogle, der har mange forskellige settings, som gør, at du kan finde ud af lige præcis det, du kan lide. De er til gengæld lidt mindre anonyme.

Vælger du at bruge et sex legetøj, vil jeg råde dig til også at købe glidecreme. En vibrator gnider mod din klitoris, uanset om det er lidt eller meget du bruger den, og glidecreme skaber en god barriere, så du ikke går rundt og er øm bagefter eller dagen efter. Derudover skal du være opmærksom på at få købt noget, du kan gøre den ren med - og gerne gøre den ren efter hver gang, du har brugt den. Selvom du er den eneste, der bruger den, er det bare bedst at bruge et stykke legetøj, der er rent og klar til brug. De fleste butikker, der sælger sex legetøj, har noget, du kan købe, der kan desinficere legetøjet.

Og sidst men ikke mindst - det er helt normalt at have flere former for sex legetøj. Det kan være rart med noget at vælge imellem, alt efter hvilket humør man er i, så det er slet ingen skam, hvis du føler, du har lyst til at prøve mere end én.

Uanset hvad, er der mange muligheder til at hjælpe på dit problem - så jeg håber, du finder noget, der virker bedst for dig.

Frida fra Cyberhus

cyberhuslivs billede
Frida fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program