Hvor tit er mon alminligt at onanere?

forumspørgsmål

Hvor tit er mon alminligt at onanere?

forumspørgsmål af
Vickie
13 år
Oprettet 4 uger 1 dag siden

Jeg ved med sikerhed nogen af mine veninder onanerer. De andre gør måske også. Men jeg ved ikke hvor tit. Jeg er for genert til at spørge. Jeg vil jo gerne sammenligne med mig selv og jeg håber jo ikke jeg gør det for meget i forhold til andre. Ville derfor gerne høre jer hvor tit i enlig gør det?

Kommentarer

Har mere eller mindre onaneret 2-3 gange om dagen siden jeg var 12-13 år. Det selvfølgelig fuldstændig forskelligt fra person til person, hvor meget de onanerer, hvor længe de gør det, og hvor stor lyst de har. Ind imellem holder jeg lige 1-2 dages pause, bare lige så pikken kan få lidt ro. Efter en lille pause er mine erektioner også hårdere og bedre

Lysten kan jo sagtens variere. Men hvis jeg er inde i en periode med lyst gør jeg det gerne når jeg kommer hjem fra skole, hvis jeg ikke skal noget lige efter skoletid. Jeg har lidt tid der inden andre kommer hjem og jeg skifter alligevel normalt tøj og tager noget mere komfortabelt på. Så når jeg alligevel skifter bruger jeg lidt tid med bar nummi og lader et eller andet frækt køre på computeren. Så gnubber jeg mig lige af eller rider en pude eller min dyne mens jeg kigger på computeren. Når jeg har fået orgasme slapper jeg dejligt af og så tager jeg noget blødt tøj på og går igang med lektierne eller andet. Så nogen gange onanerer jeg altså dagligt.

Hvad køn er du og jeg tænker du er en kvinde/pige med den beskrivelse ?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program