Kærlighed og efterskole

forumspørgsmål

Kærlighed og efterskole

forumspørgsmål af
Siri
15 år
Oprettet 2 uger 1 dag siden

Jeg er startet på efterskole og det går superfint. Man går utrolig tæt op ad hinanden og der er virkelig mange relationer. Jeg har jo også lagt mærke til at folk søger hinanden på kryds og tværs, piger og drenge, piger og piger. Man kan blive vanvittig tæt på efterskole. Jeg har ingen erfaring overhodet med kønsliv indtil nu men overvejer da at kaste mig lidt ud i det for der mange jo ikke tilbud om tætte forbindelser og jeg er jo lidt nysgerrig og synes jo også tiden må være komme for mig Men det kan godt virke lidt overvældende. Er der nogen af der der har erfaring fra efterskole som kan nikke genkendene til det? Er det normalt at miste sin mødom på efterskole?

Kommentarer

Jeg kan godt nikke genkendende til det du skriver. Jeg ved ikke om det er normalt at miste sin mødom på efterskole men kan sige at jeg selv mistede min mødom da jeg gik på efterskole.

Jeg mistede også min mødom da jeg gik på efterskole sidste skoleår. Det er nu ikke det jeg husker bedst sådan rent seksuelt fra det år for det var ret kikset og akavet og enlig bare noget der skulle overstås. Men som du selv siger er man utrolig tæt på efterskole og jeg fik et helt specielt bånd til nogen af pigerne. Faktisk også seksuelt så vi hjalp hinanden i weekender hvor vi ikke var hjemme. Det er ikke fordi jeg specielt er til piger men jeg lærte utrolig meget om min krop og mine erogene zoner ved at ligge og hygge med en god veninde på et værelse i weekender. Det vil jeg aldrig glemme og det jeg har lært kommer til at betyde meget for mig. Så jeg synes da bare du skal kaste dig ud idet.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program