Hvor lang tid er i om at komme?

forumspørgsmål

Hvor lang tid er i om at komme?

forumspørgsmål af
Elisa
14 år
Oprettet 1 måned 1 uge siden

Kun af nysgerrighed: Hvor lang tid tar i enlig om at komme? Altså henholdsvis hvis i bare er med jer selv eller er sammen med en partner, hvis i altså har sådan en. Hvis ikke i har taget tid så bare sådan cirka. Synes det er meget rar at vide hvordan andre har det.

Kommentarer

Jeg kan godt tage en quickie på få minutter. Altså hvis man fx har meget lyst i skolen så kan jeg hurtigt lige gnubbe mig af på toilettet i et frikvarter. Men det gir jo så også kun en lille orgasme. Når jeg er med mig selv derhjemme kan jeg godt lide at snyde mig selv og stoppe når jeg er lige ved at være der og så holde en lille pause og starte igen. Altså bygge op ved at holde den tilbage. Og så give fuld gas til sidst og få en stor orgasme. Der kan jeg sagtens bruge måske 20-30 min. eller noget, jeg har ikke lige taget tid. Med en partner ved jeg ikke for jeg har desværre ikke prøvet med en partner endnu. Håber mit svar kunne bruges.

22

Godt nok en fyr, men ville lige svare alligevel. Egentlig nogenlunde det samme som ovenstående. Jeg skal dog minimum bruge 10-15 min på at blive færdig, mere hvis jeg har onaneret mange dage i træk, for så kan jeg godt have sværre ved at få helt stiv. Ellers kan jeg godt lide at køre den langt ud, ca 40-60 min hvor jeg kommer tæt på at komme flere gange. Jo længere tid jeg kan holde den kørende, jo kraftigere orgasme og udløsning.

Sammen med en partner kan jeg dsv. ikke holde særligt længe, ihvertfald ikke uden pause. Jeg holder nok omkring 3-5 min, og op til 10-15 min med pause fra at støde

21

Igen en person med en pik her, men taler også på min kærestes vegne. Jeg kan sagtens gøre det på få minutter men det er bare ikke det samme. Det føles mere bare som et godt nys. Tilfredstillende, men ikke meget mere end det. Kan godt lide at trække den lidt længere ud. Typisk 20 min eller mere hvis jeg er meget liderlig. Men så går der også lidt tid før jeg kan gøre det igen. Min kæreste derimod bruger lidt mere tid på det end jeg. Ikke alle kan komme direkte af penetration så min kæreste onanerer nogengange imens eller bagefter. Det tager ikke mere end er par minutter, men når hun er alene tager det omkring 20 har hun sagt. Det er altså vildt forskelligt fra person til person. Jeg kender også folk der næsten ikke kan få en orgasme og skal bruge laaaang tid for at der sker noget.

24

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program