Drenge kommer hurtigt

forumspørgsmål

Drenge kommer hurtigt

forumspørgsmål af
Ellen
15 år
Oprettet 2 måneder 3 uger siden

Jeg er begyndt og være lidt sexuelt aktiv. Jeg ha oplevet at drengene kommer meget hurtigt. Nogen gange når de faktisk næsten ikke at komme ind før de kommer. Tænker det er fordi de er for nervøse og spændte. Det er overhodet ikke for at kritisere dem, de kan jo ikke gøre for det. Men det er lidt svært selv at få noget ud af det så når det går så hurtigt. Har i oplevet det samme og hvad gør i?

Kommentarer

Ja min kæreste kommer også sygt hurtigt. Vi er 16 begge to. Så jeg har lavet en aftale med ham. Når vi skal være sammen rører jeg ikke hans pik før han har givet mig 1 eller 2 orgasmer med fingrene inden. Først når jeg er helt færdig må han trænge op i mig og tømme sig. Det fungerer altså fint. Måske det var en ide for dig?

17

Hej Malanie
Jeg vil lige høre når du ikke rør din kæreste pik før efter hvad sker der med hans pik indtil du går igang får han ikke en stiv pik og er ved at komme eller ?

16

Hvad hvis man er jomfru/uerfaren, og ikke kan få hende til at komme inden med fingre osv? :(

12

Hej Lau
Hvis du giver dig god tid og bruger både fingre og tunge, og også stimulerer hendes brystvorter, så er der store chancer for at det lykkes efter nogle forsøg.

10

Jo, han har stort set stiv pik under det hele fordi det også ophidser ham at give mig finger. Men vi undgår at røre ved den indtil han skal op i mig. Og så varer det normalt ikke mange sekunder før han kommer.

16

Så der vil sige at du/I først rør ved den når han skal ha kondom på hvis I bruger det eller ? Hvad gør I så når han kommer nogle sekunder efter allerede ?

13

Jeg bruger p-piller så han skal ikke have kondom på. Ja, når jeg er færdig med at komme trænger han så op i mig og sprøjter kort efter. Jamen bagefter så gør vi ikke noget, jeg er jo færdig. Han trækker sig bare ud og vi ligger og nusser.

13

Det er fint at I beskytter jeg med p-piller. Nu skriver du når du er færdig kan fyren trænge op i dag og sprøjte og I så ligger og nusser som også lyder hyggeligt. Men hvor mange gange skal du komme før
Han må komme op i dag og kan Så igen når I har ligge og nusse ? Vil det ikke hjælpe hvis du giver ham et blowjob inden du kommer for vil han så ikke være glar igen når du er kommet ?

12

Jeg giver ikke blowjob. vi er ikke startet på oral endnu, det føler jeg mig ikke klar til. Vi bruger kun fingre og har samleje. Jeg skal komme 1-2 gange inden han skal op i mig. Kommer an på hvor heftigt jeg kommer.

10

Der er også super at I venter med blowjob Tilde er klar. Hvad mener du med følgende tekst ? Kommer an på hvor heftigt jeg kommer ?

10

Nu er det sådan at der er forskel på pigers orgasmer, de kan være små og store. Det jeg mener er at hvis jeg kun har haft en mindre orgasme så vil jeg nok godt lige have en til inden jeg lader ham komme op i mig. Hvis det er en kraftig orgasme i første omgang så er det jo fint og så kan han komme ind.

12

Fint forklaring og få af vide men forskellen på orgasme er det an på hvordan fyr gør det om det er en lille eller stor orgasme og hvis det er en stor har han så nemmere ved at komme ind i dig eller ?Håber ikke det er for et dum spørgsmål.

10

Super god metode, at lade ham få dig til at komme inden hans pik får lov til at blive rørt. Jeg kommer selv ret hurtigt, men hvis jeg bliver suttet af tidligt, kan jeg oftest få stiv og holde længere senere. I mellemtiden kan jeg give finger, slikke osv.

12

Vil det sige at pigen sutter dig før du begynder med hin og du får udløsning og derefter leger du med hin og når hun er kommet nogle gange begynder hun så med dig igen og du så kommer op i hin og får udløsning eller og hvor hurtigt er du om at komme anden gang?

15

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program