HVORDAN

brevkassespørgsmål

HVORDAN

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 1 måned 2 dage siden

hallo hvordan scorer jeg en 7 klasse hvis jeg gør i 6??

Svar: 

Kære seje du.

 Først vil jeg lige sige, det er sku sejt at du gerne vil prøve at score en anden, især en der nok er lidt ældre end dig!

 Det kan  være en udforderende og måske grænseoverskridende ting at skulle score en ældre elev, især når man er i den  samme skole, men der er håb. Det er dog vigtigt at huske på, at for at få det bedst mulige forhold er det vigtigt at tingene ikke går for hurtigt tag tingene stille og roligt og lad tingene udvikler sig naturligt over tid.

 Det første og nok også bedste skridt mod at score 7 klasseren er først og fremmeste at forsøge og opbygge et venskab med personen du er interesseret i. I kan fx skrive sammen på snapchat, instagram, messenger, hvis du syntes det er for grænseoverskridende at skulle snakke med dem i skolen. Du kan fx starte samtalen ud med at sige "Hey jeg har set dig på skolen, du virker som en cool person man godt kunne tænke sig at lære bedre at kende, har du lyst til at snakke?".

 Det er også vigtigt du er dig selv, og ikke prøver at udgive dig for at være noget du ikke er bare for at personen skal syntes du er mere spændende. De aller fleste syntes det er super attraktivt hvis du er ægte. Husk også at vær venlig, respektfuld, ærlig og vis interesse for personen ved at lytte til dem, måske kan du evt finde en fællesting eller aktivitet med personen hvor i virkelig kan "bonde" med hinanden.

 Husk også tålmodighed er en vigtig nøgle her, jeg ved godt du sikkert gerne vil i et forhold med personen, men det er vigtigt at tage tingene i et stille og roligt tempo, og ikke presse på med noget før personen selv er klar.

 En anden vigtig nøgle til et godt forhold er kommunikation. Hvis du har stærke følelser for personen, er det vigtigt at snakke åbent og ærligt om dine følelser, men husk også på det er ikke sikkert personen vil have det på samme måde som dig når du engang føler dig klar til at fortælle om dine følelser, husk at respekter et nej, selvom det kan være svært og gøre ondt.

 Jeg vil runde mit brev af med at huske dig på forhold kan være kompliceret, især i en ung alder, men det er ikke umuligt. Det vigtigste er blot at du er tålmodig, respektfuld, ærlig og måske i første omgang prøver at fokusere på at opbygge et venskab med personen først, uanset om personen vil gengælde dine følelser eller ej vil du måske stadig have en rigtig god ven, og det er jo også en rar ting at have.

 Håber mit skriv kan hjælpe dig, og jeg ønsker dig al held og lykke med din scoring!

 Venlig hilsen Kylie.

cyberhuskyles billede
Kylie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program