Hvem skal jeg vælge?

brevkassespørgsmål

Hvem skal jeg vælge?

brevkassespørgsmål af
Sille
15 år
Oprettet 1 år 1 dag siden

Jeg står mellem to drenge og kan ikke vælge. Den ene er flink nok men vi har tit ikke ret meget at sige til hinanden og bliver hurtigt tavse. Samtalen går ofte i stå. Til gengæld er han fantastisk at være intim med og gør sig virkelig umage og jeg bliver altid supertilfredsstillet. Den anden er sjov at snakke med. Vi pjanker og griner og har en fest. Til gengæld er det ofte totalt mislykket i sengen hvor vi faktisk ikke kan få det til at fungere. Jeg føler mig ikke begæret og han kommer bare lynhurtigt og så er det slut. Jeg er aldrig kommet med ham. Åh, det er megasvært, hvem skal jeg vælge?

Svar: 

Kære Sille.

Øv, det er da en lidt træls situation du sidder i der, men så er det super godt at du skriver ind. Nu nævner du ikke specifikt om det drejer sig om at finde den rette kæreste eller bare have en flirt man hygger sig lidt med, men jeg vil sige, at hvis det handler om at finde den rette kæreste, så bør sex ikke være den eneste faktor i et forhold, selvom det kan være en vigtig del af det, må det helst ikke være eneste grund til at man vælger en partner. Det er også vigtigt at tænke over hvordan du føler dig med hver af dem og hvor godt I trives sammen i hverdagen. Tænk fx over hvem har du egentlig bedst kemi med? Og hvem svinger du egentlig bedst med? 

Måske er ham den første fyr god i sengen, men har I egentlig god kemi når I ikke laver noget intimt sammen?

Og den anden fyr er måske ikke ligeså god i sengen, men er han egentlig bedre og nemmere at have med og gøre ellers? Og måske er han ikke så god i sengen fordi han er nybegynder?

Det kan også være en god ide at tænke over, hvad der virkelig betyder mest for dig i et forhold (ud over det intime, som jeg igen vil sige ikke bør være eneste grund til at vælge en fyr), og hvilke ting der er vigtigst for dig at have i en potentiel kæreste. Det kan også hjælpe at tale med nogen, du har tillid til fx en god veninde, som kan give dig gode råd og andre perspektiver på situationen.

Endelig er det vigtigt at huske, at du ikke behøver at vælge mellem disse to drenge lige med det samme. Det er okay at tage sig tid til at tænke over, hvad du virkelig vil have, og give dig selv den nødvendige tid til at træffe den rette beslutning. Det er lidt try and error, at finde ud af hvem man svinger bedst sammen med, men tag det stille og roligt, og skynd dig ikke ind i noget medmindre du er 110 % sikker på hvad du ønsker og forventer. Måske skal det slet ikke være nogen af de to drenge, måske finder du en tredje dreng som passer dig bedre?

Jeg håber mit svar kan være dig behjælpelig, og jeg håber du får tænkt over hvilken dreng der passer bedst til dig. Al held og lykke til dig.

Venlig hilsen Kylie.

cyberhuskyles billede
Kylie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program