Sved

brevkassespørgsmål

Sved

brevkassespørgsmål af
Thomas
14 år
Oprettet 1 år 3 uger siden

Hej brevkasse👋Jeg vil bare gerne starte med at sige tak fordi i gider at hjælpe folk som har brug for hjælp. Jeg er selv blevet hjulpet af jer flere gange på det seneste. Så mit problem er at jeg valgte at tage en kort middagslur fordi jeg var meget træt. Mens jeg sov havde jeg nogle seksuelle drømme. Da jeg så vågnede op var jeg svedet til og min trøje klistrede helt på mig. Da jeg så gik ned på toilettet så jeg at der var en rigtig stor våd plet i mine underbusker som på ingen måder lugtede af urin. Da jeg startede med at se pletten blev jeg mega træt af det siden at jeg troede at det var urin. Det gjorde jeg fordi jeg har tisset i bukserne et par gange i løbet af de sidste måneder så hvis det var urin ville jeg være bange for at jeg har en slags blæreproblemer. Da jeg så lugtede til pletten kom jeg til at tænke på om det bare var en plet der var opstået fordi jeg havde svedt så meget. Kan det måske bare være en svedplet? Derudover vil jeg spørge hvorfor det kan være at jeg svedte så meget?

Svar: 

Hej Thomas

Jeg kan godt forstå du undrer dig, og så er det bare virkelig godt at du spørger. 

Ud fra din beskrivelse, så synes jeg det mest sandsynlige er at det faktisk er sæd, du blev våd af. 

Mens man drømmer kan man godt opleve at få en udløsning, hvis man har nogle meget seksuelle drømme. Mange kalder det for en våd drøm. Dels fordi drømmen kan være enormt fræk, men nok mest af alt, fordi man kan opleve at vågne op, og være våd. Og sådan en udløsning kan sagtens blive til en ret stor våd plet, så jeg synes det du beskriver lyder sådan. 

Det kan selvfølgelig også bare være sved, hvis du har haft det særligt varmt i skridtet, men jeg vil mene at du så også ville opleve, at have haft det varmt andre steder på kroppen, og måske have svedt flere steder på kroppen. 

Så mit bedste bud er at du ganske enkelt har oplevet at have en udløsning, mens du sov. Det er helt normalt, og noget de fleste drenge og mænd oplever ind imellem. 

Bedste hilsner Pedro 

Pedros billede
Pedro fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program