Har så meget lyst

forumspørgsmål

Har så meget lyst

forumspørgsmål af
pigen, der har lyst
12 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Kære CH.
Jeg er en pige på snart 13, og her på det sidste har jeg virkelig haft meget lyst til at have sex. Jeg har "våde" drømme og onanere stort set hver aften. Om lidt slutter vinterferien og er bange for at jeg kommer til at tænke for meget på sex i skolen. Jeg har ikke rigtig nogle drengevenner jeg kan snakke med om det, men jeg har en veninde, der har prøvet det (hun er næsten 14) og hun siger, hun synes jeg skal prøve, hvis jeg føler jeg er klar, og det tror jeg også, jeg er.
Så mine spørgsmål er:

- Hvad gør jeg, hvis jeg for lyst i skolen?
- Skal jeg forsøge at spørge min veninde, om hun kan hjælpe mig med at finde en at prøve det med?
- Skal jeg selv forsøge at få flere drengevenner?

Kommentarer

Nej, jeg synes ikke du skal finde nogen, det er for tidligt. Det er helt naturligt at have lyst når man kommer i pubertet men det første stykke tid må man klare sig med onani. Det er du jo også godt igang med skriver du, og det er fint. du kan evt. se porno på computeren mens du onanerer, så føler man næsten man har sex. Hvis du tænker for meget på sex i skolen kan du jo snildt lige onanere hvis du alligevel skal på wc i et frikvarter. Nå du bliver lidt ældre kan du måske begynde så småt med en veninde eller noget. Det er trygt og godt og man behøver ikke være bange for at blive gravid eller noget.

23

Hey
Jeg synes personligt selv at det er for tideligt. Synes ihvertfald du burde vente til du bliver 15, da det er den seksuelle lavalder.
Det er meget normalt at have tænker og lyst til sex, for det er nu din krop begynder at udvikle sig. Jeg synes det er rigtigt fint at du onanere, da det er meget sundt og på den måde lærer du også hvad der er rart.
Hvis du får lyst i skolen, kan du jo gå på toilettet og gnubbe også komme tilbage. Tror mange går ud og gnubber i skolen
Knus

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program