Mobbet

brevkassespørgsmål

Mobbet

brevkassespørgsmål af
Gabriel
12 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Jeg er lige startet på en ny skole og og jeg er ked af en dreng fra klassen er begyndt at mobbe mig. Jeg vil ikke sige det til min mor for hun er ked af at vi er flyttet og hun er og min far er blevet skilt.

Svar: 

Tak fordi du skriver.

Det er svært at skulle starte et nyt sted, og især ovenpå at ens forældre bliver skilt.

At du også bliver moppet på din nye skole hjælper ikke. Men heldigvis kan du gøre noget ved mopningen, og du er allerede i gang ved at skrive ind her, så det er rigtigt godt du gør det!

Det bedste du kan gøre, er at tale med nogen om det. Og selvom du er måske er bange for at gøre din mor mere ked af det, så er hun til for at hjælpe dig. Jeg er sikker på hun allerhelst vil vide det hvis der er noget som går dig på, for sammen kan i gøre noget ved det. Også selv om det er svært at få få det sagt - Måske kan du øve dig ved at skrive det ned du vil sige?

Hvis du har mod på det synes jeg også du skal sige det til din lærer. Du har nemlig ret til at blive behandlet ordenligt i skolen, og din lærer har pligt til at hjælpe dig og få stoppet mopperiet - Så det kan blive godt for dig at gå i skole igen.

Du er også altid velkommen til at skrive her igen.

 

Mvh

Morten

silkeborgmortens billede
Rådgiver fra chatteamet i Silkeborg har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program