Pik størrelse

brevkassespørgsmål

Pik størrelse

brevkassespørgsmål af
Lars
13 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Er det normalt at have en pik på 19cm stiv og 5,6 bred

Svar: 

Hej med dig

Den gennemsnitlige pik bliver 13,12 cm når den er stiv, så du befinder dig altså en del over gennemsnittet - men du er stadig normal. I forhold til bredde, så plejer man at måle omkredsen (altså rundt om pikken) og der er gennemsnittet 11,66 cm. Du har målt henover (vil jeg tro), og så er 5,6 cm bred også over gennemsnittet. 

Når man har en meget lang og bred pik, så kan der være nogle ting, der er gode at tænke over, når man skal til at være seksuel med en anden. Det kan f.eks. være at man skal være mere forsigtig, og gå langsommere frem. Det er vigtigt at bruge tid på at sikre at den anden er afslappet og tændt, for ellers kan det gøre ondt, når pikken er stor. Det vil også være en rigtig god idé at bruge glidecreme, så det hele glider nemmere. 

Fordi du kun er 13 år, så tænker jeg ikke at du er seksuel med andre, men derfor kan det være godt at vide alligevel.

Det er meget forskelligt hvor stor ens pik bliver, og der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Jeg kan ikke udelukke at din vokser mere endnu, fordi du stadig kun er 13 år, men så længe du gør dig tanker om hvordan den skal bruges, så tænker jeg ikke at det bliver et problem. 

Jeg håber du kan bruge mit svar.

Venlig hilsen

Camilla

 

SigneHs billede
Camilla fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program