Skal det se sådan ud?

brevkassespørgsmål

Skal det se sådan ud?

brevkassespørgsmål af
Victoria
19 år
Oprettet 2 år 1 uge siden

Jeg er i tvivl om mit underliv er “normalt”.. der hvor andre har mellemkødet som egentlig bare burde være flat. Har jeg sådan noget løst hud, ligesom selve skamlæberne bare en mini version af dem?? Ja jeg har aldrig set der før hos nogle andre, og det freaker mig ud

Svar: 

Hej Victoria, 

Jeg kan godt forstå, at du bliver nervøs, hvis du tror at dit underliv er meget anderledes end andre kvinders. Du skal vide, at der er utrolig stor forskel på udseende og størrelse af kønslæberne fra kvinde til kvinde. De indre kønslæber er oftest længere end de ydre, men det er forskelligt fra kvinde til kvinde. Hos nogle er de indre kønslæber længere og fyldigere, mens de hos andre er helt små. Det er naturligt, at kønslæberne ændrer udseende og størrelse i puberteten, og mange unge kvinder vil i en periode bekymre sig over, om deres underliv ser normalt og "pænt" ud.

Ud fra din beskrivelse, lyder det som om, at du ser helt normal ud forneden, men hvis du går og bekymrer dig, synes jeg at du skal tage forbi din læge, så I kan tale sammen om det, og du kan blive set på og beroliget. 

Hilsen

Trine, læge  

 

TrineGs billede
Trine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program