Hvordan lægger man op til noget med en dreng?

forumspørgsmål

Hvordan lægger man op til noget med en dreng?

forumspørgsmål af
Pigen
15 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Hej. Sagen er den at når mig og min fyr er sammen får jeg stortset altid finger, men han har aldrig fået en hånder, jeg vil rigtig gerne gi ham noget tilbage, men ved ik lige hvordan jeg lægger op til det. Sidst rørte jeg bare ved hans pik uden på bukserne, men virkede ik på ham at han vil ha hånder den dag. Nogle som ka komme med råd, hvordan jeg lægger op til det og får ham med på det? Han vil gerne, han er bare usikker på sig selv

Kommentarer

Helt forståeligt du gerne vil give ham noget tilbage. Det nemmeste vil nok være at direkte spørge ham hvad han kan lide. Det kan både være næste gang i er sammen eller bare over besked. Det er godt du ved han gerne vil og derfor er det bedst i snakker sammen om det. En ide til hvordan du kan lægge op til det er som du sagde du gjorde sidst. Tage hånden derned og hvis han er med på den så er det jo godt. Her har han heldigvis også muligheden for at nå at sige fra hvis han ikke har lyst.
Håber det går godt for jer begge
Held og lykke

29

Kender godt problemet. Jeg har en kæreste og vi begge to ret generte og kan ikke rigtig tale om sex og sådan noget. Hvis jeg gerne vil give hj så lægger jeg lissom tilfældigt min hånd ned på hans ting uden på bukserne og gnider lidt. Hvis den bliver stiv kigger jeg på ham og ser om det er okay at jeg går videre. Altså med at knappe op og lyne ned og tage den frem. Jeg kigger hele tiden på for at se om det er okay men lissom hos dig er det næsten altid okay for han vil gerne. Når den så endelig er kommet frem så gnider jeg den bare og så sprøjter han lidt efter. Jeg har ikke fået finger endnu, nok fordi hverken mig eller ham er helt klar til det. Men når han så er gået eller jeg er gået og kommet hjem og blevet alene klarer jeg det så selv mens jeg tænker på handjobbet. Men som sagt gnid ham uden på og læg mærke til om han gerne vil videre.

22

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program