Min pik

brevkassespørgsmål

Min pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Halløjsovs jeg ville egentlig bare vide om min pik er "normal" størelse for jeg synes den virker meget lille altså den er 12cm lang og 10cm i omkreds i slap tilstand og i stiv tilstand er den 16cm lang og 12cm i omkreds.

Tak på forhånd:)

Svar: 

Hej med dig

Du spørger, om din pik er normal størrelse, og det tænker jeg faktisk er lidt svært at svare på. Pikke er nemlig vidt forskellige. Nogle er korte, og nogle er lange. Nogle er tykke, og nogle er tynde. Nogle er lige, og nogle er skæve. Nogle vokser meget fra slap til stiv, og nogle vokser næsten ikke. Så når der er så mange forskellige måder en pik kan se ud på, kan man så overhovedet sige, at der er noget, der er normalt? Det tænker jeg faktisk ikke, at vi kan!

Det vi kan sige noget om, det er hvad gennemsnitsstørrelsen er. Det har man undersøgt i en stor undersøgelse, som du kan læse mere om her. Her fandt man ud af, at pikke i gennemsnit er 9,16 cm i slap tilstand med en omkreds på 9,31 cm, imens pikke i gennemsnit er 13,12 cm i stiv tilstand med en omkreds på 11,66 cm i omkreds. Så din pik er lidt større end det gennemsnit, man har fundet her. Gør det den til normal størrelse? Det ved jeg ikke. Men jeg tænker, at det understreger, at din pik er præcis, som den skal være, og at du slet ikke har noget at bekymre dig om :-)

Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål!

Mange hilsner, 

Dagmar

Dagmars billede
Dagmar fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program