Onaneret på ome

forumspørgsmål

Onaneret på ome

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

ligesom mange af de andre skriver så har jeg det også med at det ligsom er bleven alt for kedlig og onanere. nok ogs fordi jeg ikke er i skole så jeg onanerer sygt meget for tiden. nå men jeg har så onaneret overfor andre på videochat og det er pisse frækt. jeg viser ikke mit ansigt men læste et sted en der skrev at der er sådan nogen programmer der kan genkende ens værelse eller sådan noget og nu er jeg så bleven ret paranoia over om der er nogen der finder ud af hvem jeg er. ligger seriøs og kan ikke sove lige nu fordi jeg er total paranoia over det. er der nogen der ved det????? 

Kommentarer

Jeg har ikke vist mig selv, men har prøvet Ome fordi der var så meget hype. Jeg synes egentlig også det var ret frækt, men helt ærlig så ville jeg aldrig turde at vise mig på den måde. Selvfølgelig er der nogen der optager det så de kan se det igen. Måske ikke hver gang, men jeg tror man bliver nødt til at regne med at der er nogen der optager det på en eller anden måde, og så er det jo umuligt at vide om de bare selv ser det eller om de deler det med andre. To risky for me. Jeg har aldrig hørt om sådan nogle programmer der kan genkende ens værelse. Hvordan skulle det overhovedet fungere???? Synes det er en god ide at du ikke viser dit ansigt, men helt ærligt så tror jeg altid der er en risiko, hvis du er sådan et sted. Hvis du ikke vil løbe en risiko, så lad vær med at bruge det.

50

Jeg har prøvet noget lignende for et par år siden, hvor jeg så andre onanere mens de kiggede på mig. Det var bare fucking frækt synes jeg dengang. De kunne heller ikke se mit ansigt eller noget andet som man kunne genkende mig på men jeg stoppede fordi det bare er vildt klamt at tænke på at min krop nok er delt alle mulige steder. For ligesom hende før mig skriver så bliver det SELVFØLGELIG optaget. Jeg er sikker på at det aldrig bliver opdaget at det var mig men det er alligevel sygt klamt at tænke på at der kan være nogen der sidder og river den af til min krop lang tid efter at jeg gjorde det.

53

Forstår ikke hvorfor det er frækt

51

Fint nok men det er jo ikke det spørgsmålet handler om 🙃

41

Same…. synes det ret klamt- også at videoerne og snaps … uden man har bedt om det

39

Har prøvet at få delt en video jeg selv havde sendt til en. Man kunne kun se området ved min pik så det gjorde ikke så meget

48

Det med det der med at man kan spore dig er noget pis for det kan man ikke. Har aldrig hørt om det.

56

Det kan ikke spores på den måde. only in the movies😂 ville aldrig gøre det alligevel. pas nu på jer selv.

52

det er ulovligt at dele video hvor du viser pik når du er 16? Det er lige meget om du selv har lyst til det. Hvis du er under 18 er det børneporno når du bare deler med alle mulige og det gør du jo på OME. Bare lige så du ved det så kan du blive straffet.

44

jeg onanere også på ome

43

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program