Følelser

forumspørgsmål

Følelser

forumspørgsmål af
Max
19 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej, Jeg er en dreng/mand på 19 år som ikke føler noget overfor nogen eller noget, det er som jeg ikke lever i den virkelige verden, det er lidt som om jeg lever i en tåge hvor alt det bare går forbi mig.

Jeg har altid været følsom og lidt tilbageholden, men efter jeg har mistet mine føleser har jeg fået mere "selvtillid", fx. før havde jeg virkelig svært ved bare og snakke med piger og bare mennsker generalt, men nu er det som om den angst er væk.

Det sværste ved, at leve uden føelser er nok, at jeg ikke har lyst til piger og få nogle venner, fordi når jeg har været sammen med andre, kan jeg godt få selvmordstanker, fordi jeg får det dårligt over jeg ikke kan føle noget. Har søgt hjælp hos læge mange gange, hvor han i starten sagde jeg bare skulle komme noget mere ud, men det fik jeg det bare dårligere af, og det var for 1,5 år siden nu, føler det er først nu, han er begyndt og tage mig bare en smule seriøst. Jeg går til psykolog, men syntes ikke rigtig det hjælper, nu hvor en psykolog skal hjæpe med ens føelser, og jeg har jo ikke nogen.

Mit spørgesmål er om der er nogen der har stået i samme situation, og hvad i gjorde for, at få føelserne tilbage?

Kommentarer

Det er super fedt at høre at du har taget det seriøst og er gået til lægen med det og endda psykolog. Jeg kan forestille mig at det må være svært at finde motivationen når man har det lige som dig. En af mine rigtig gode venner har fortalt mig at han har det meget på samme måde som dig og han har fået antidepressiv medicin og skal begynde til psykolog. det er ret nyt så kan ikke fortælle dig om det virker men jeg tror faktisk der er rigtig mange som har det som dig, især her efter corona :(

80

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program