For lille pik

brevkassespørgsmål

For lille pik

brevkassespørgsmål af
Oliver
15 år
Oprettet 2 år 4 måneder siden

Jeg har desværre en meget lille pik og det bekymrer mig. Jeg tror nemlig ikke den vokser mere. Jeg er ret høj men er holdt op og vokse og jeg synes heller ikke pikken vokser mere. Festerne tager til og jeg må jo nok regne med den snart skal i brug for første gang. Jeg har prøvet at lytte lidt i smug når pigerne snakker men er ikke blevet så meget klogere. For nogen er det som om størrelsen bare betyder ALT, for andre betyder det åbenbart knap så meget. Men hvad tror I jeg kan forvente? At pigerne vil grine af den eller tage det pænt? Og kan jeg overhodet gøre en pige glad med sådan en lille fyr? Jeg vil faktisk ikke være bekendt at fortælle hvor få cm den er.

Svar: 

Hej Oliver 

Jeg forstår godt din bekymring, for det er noget jeg kan genkende fra virkelig mange drenge. 

Nu skriver du ikke noget om, hvor lang den er, men i virkeligheden har langt de fleste af de drenge, der bekymrer sig om at have en lille pik, en fuldstændig almindelig størrelse. 

En almindelig pik er mellem 10-18 cm, når den er stiv, så måske er din mere normal end du tror? 

Lige meget om den er stor, mellem eller lille bitte, så har det i virkeligheden ikke den store betydning.

En ting er hvad folk snakker om, men virkeligheden er noget helt andet. Pikken er kun en lille del af sex, og de pigerne, som du ender med at være sammen med, vil jo gerne have sex med dig. Hele dig, og ikke kun din pik. Derfor kan jeg heller ikke forestille mig at nogen vil grine. Lige så lidt som du nok heller ikke vil grine, hvis pigen har bryster der har forskellig størrelse, eller ser anderledes ud for neden, end du havde regnet med. 

Vi mennesker er forskellige. Din pik er som den er, og det er 100 procent sikkert godt nok. 

Din usikkerhed er helt naturlig, for det er noget som de fleste mennesker kender til. Særligt når man er ung, og først skal til at afprøve sex og det at være intim med et andet menneske. Men prøv ikke at lytte alt for meget til den selvkritiske stemme, for den er altså ofte alt for hård, og virkelighedsfjern. 

Den pige som ender med at tænde på dig, eller blive forelsket i dig, vil også sætte pris på din pik, fordi den er en del af dig. 

Mange hilsner Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program