Vænne sig til sæd?

forumspørgsmål

Vænne sig til sæd?

forumspørgsmål af
Emily
14 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Jeg har fået alletiders megasøde kæreste. Han er bare så dejlig og jeg elsker ham. Vi er enige om at vi ikke skal ha samleje før jeg blir 15, men vi er begyndt at kysse og kæle en smule uden på tøjet. Men jeg tænker at det på et tidspunkt nok blir til mere kæleri og så skal jeg jo til og vænne mig til hans sæd. Jeg ved absolut nada om sæd, om lugt, smag, pletter, det der konsistens og alting. Er det svært at vænne sig til? Nogen der er mere erfaren der ved noget?

Kommentarer

Jeg synes det er et godt spørgsmål. Det var også noget jeg tænkte ret meget over inden jeg skulle være intim med en dreng. Altså smag kan jeg ikke hjælpe med for det har jeg ikke prøvet endnu men har givet en del hj's. Det pletter ikke vildt meget men kan godt skjolde lidt. Lugt - det har enlig bare sådan en lidt svag kedelig duft. Konsistens er vidt forskellig. Altså både fra dreng til dreng men enlig også hos samme dreng. Ved ikke hvad det skyldes. Måske noget med hvad han har spist eller hvor længe det er siden sidst at han er kommet sidst? Ved det ikke. Nogen gange er det bare sådan hvidt og tyktflydende og bare flyder ned af din hånd. Og andre gange er det næsten lissom vand og helt tyndt og han kan sprøjte langt ud i værelset. Håber jeg kunne hjælpe.

41

Ja jeg kan godt hjælpe lidt også. Det man mest skal vænne sig til ved at få sæd i munden er at det er lunkent (det er jo kropstemperatur). Det synes jeg i starten var lidt klamt men man kan godt vænne sig til det. Smagen kan være lidt forskellig alt efter hvad han har spist og sæd kan være meget tyktflydende men kan også være lissom vand. Smagen er sådan lidt salt og altså lunken. Håber du kan bruge det.

49

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program