Pikken

brevkassespørgsmål

Pikken

brevkassespørgsmål af
Emil
14 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Hej jeg hedder Emil jeg er 14 år jeg har et spørsmål: hvorfor kan jeg ikke lave sperm når jeg onanere: 

har lige et spørsmål: hvorfor vokser min pik ikke alle min venner har en stor pik Og min er lille når den er slap er den 4 og 8 når den er stiv. Det var vist det. 

 

Svar: 

Hej med dig Emil

Det er sådan, at drenge ikke kan få sædudløsning, før de er kommet i puberteten. Drenge kommer typisk i puberteten i 12-14 års alderen, så måske grunden kan være, at din krop ikke helt er klar endnu. Hvis du er meget bekymret for det, så kan du prøve at tale med din læge om det, men umiddelbart vil jeg tro, at det lige nu er et spørgsmål om tid og tålmodighed, selvom jeg godt kan forstå, at det kan være frustrerende. 

I forhold til det med størrelsen på din pik, så tænker jeg, at det er vigtigt at sige, at pikke er forskellige. Nogle er korte, nogle er lange. Nogle er tykke, nogle er tynd. Nogle er lige, nogle er skæve. Nogle vokser meget fra slap til stiv tilstand, andre vokser ikke særlig meget. Det er altså helt okay, at man ikke ser ud ligesom de andre drenge i omklædningsrummet. Det er ikke størrelsen, som er det vigtigste, og alle de ting som en pik skal kunne, det kan den også, selvom den er ikke er længere end alle andres.

Samtidig så er det forskelligt, hvor hurtigt ens pik vokser i løbet af puberteten. Man siger, at drenges pik først er fuldvoksen, når de er omkring 20 år. Nogle vil så opleve, at deres pik vokser meget i starten og ikke så meget når de bliver ældre, mens andres vokser lidt for lidt. Det er svært for mig at sige, hvordan det er for dig, men pointen er, at du stadig har nogle år tilbage, hvor din pik kan vokse sig større. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. 

Mange hilsner

Dagmar

Dagmars billede
Dagmar fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program